Capgemini · Publicerad 23 nov

Som konsult inom Salesforce kommer du att arbeta i en bred, varierad och utåtriktad roll för att stötta våra kunder. Du kommer in tidigt i utvecklingsskedet för att fånga in kundens behov av utveckling och förändring av CRM-systemet och ta fram designen av de tekniska lösningarna för att tillsammans med utvecklingsteamet realisera kundernas Salesforce-visioner. Du ansvarat för att lösningen möter uppsatta mål och förväntningar och arbetar kontinuerligt med vidareutveckling av systemet. I rollen kommer du genom din expertis att stötta våra kunder i användandet av Salesforce.com som verktyg för att öka affärs- och systemnyttan. På Capgemini arbetar vi med större projekt och åtaganden, vilket gör att du blir en del av ett större sammanhang samt att detta främjar dina möjligheter att utvecklas inom organisationen. Vi är en av nordens största leverantör av Salesforce-baserade lösningar, vilket ger oss möjligheten att arbeta i spännande uppdrag tillsammans med andra framstående experter inom området. Du rapporterar till Team Chef och utgår från vårt kontor på Grafiska vägen i Göteborg.

Vi söker dig som har: * Erfarenhet av Salesforce-integrationer * Teknisk erfarenhet från CRM-system * Erfarenhet av att samarbeta med och leda olika kompetensgrupper * Relevant akademisk utbildning * God kommunikativ förmåga och du är lyhörd och skicklig på att hantera många olika kontaktytor * Salesforce.com-certifiering eller konsulterfarenhet är meriterande Utöver detta är att jobba Agilt vardag för dig och du trivs med att arbeta internationellt.

Capgemini månar om dig som individ och låter dig utvecklas både inom din roll och som person. Vill du fördjupa dig inom ett visst område eller växa in i en ny roll? Vi har en tydlig kompetensutvecklingsmodell som i kombination med utbildningar, certifieringar och projekterfarenhet gör att du tar dig vidare i din karriär hos oss. På Capgemini arbetar vi ett team där respekt, mångfald och inkludering är viktigt för allas välbefinnande. En sund balans mellan arbetsliv och privatliv ser vi som en självklarhet för att leverera bästa möjliga värde till våra kunder. Är du nyfiken på vår kultur och livet på Capgemini? #LifeAtCapgemini visar hur våra värderingar lever inom vår globala organisation. Följ också capgeminise på instagram för att få en inblick i vår vardag.

Urval sker löpande. Har du frågor eller funderingar kontakta gärna Maria Lidgren, Recruitment & Employer Branding Region West, på maria.lidgren@capgemini.com Vi ser fram emot att ta emot din ansökan!

Som en global ledare inom konsult- och tekniktjänster och digital transformation ligger Capgemini i framkant av innovation för att bemöta sina kunders behov inom molntjänster, digitalisering och plattformar. Med hjälp av sitt 50-åriga arv och gedigna branschspecifika kompetens gör Capgemini det möjligt för organisationer att förverkliga sina affärsmål genom en rad olika tjänster, från strategi till operation. Capgemini sätter människorna i fokus och drivs framåt av övertygelsen att teknikens affärsvärde kommer från och genom människor. Bolaget är multikulturellt med 200 000 anställda i över 40 länder. 2016 redovisade Capgemini globala intäkter på 12,5 miljarder euro.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
26 jan
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-Konsult

Inga fler jobb från Capgemini tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga