Capgemini · Publicerad 23 nov

Som Scrum Master drivs du av att coacha och stötta teamet för att att leverera bästa möjliga lösning som skapar det största affärsvärdet. Du stöttar genom att visualisera och kommunicera och med ett agilt tankesätt är du ständigt förbättringsfokuserad och har ett stort fokus på att leverera affärsnytta. Du avlägsnar hinder för utvecklingsteamet, faciliterar planeringsmöten, skapar tidsplaner och säkerhetsställer tillsammans med produktägaren och business analyst att backlogen är prioriterad och välformulerad inför sprintar. I rollen sätter du grunden för den agila strukturen i projektet, du arbetar nära produktägaren samt kommunicerar både internt i teamet samt externt med kunder och andra stakeholders. På Capgemini kommer du att arbeta i team för att stötta våra stora och globala kunder inom digitala områden vad gäller att minimera kostnader, ökad effektivitet och flexibilitet samt att skapa konkurrensfördelar. Genom vår marknadsposition kan vi erbjuda dig att arbeta inom spännande branscher och med spännade kunder där du får driva nyskapande projekt för några av Sveriges mest framgångsrika företag. Du rapporterar till Team Chef och utgår från vårt kontor på Grafiska vägen i Göteborg.

Vi söker dig som har erfarenhet som Scrum Master och är van vid att arbeta enligt Scrums principer i agila systemutvecklingsprojekt. Du är utåtriktad med stort engagemeng och drivs av att arbeta i team i en organisation med högt i tak. Du har en relevant akademisk utbildning och är Scrum master certifierad. Utöver detta är du lyhörd, kommunikativ, pratar och skriver svenska samt engelska obehindrat. Andra meriterande kvalifikationer är erfarenhet från CMS, CRM, E-handelsplattformar, t.ex. Tridion, Sitecore, Adobe, Hybris eller Salesforce.

Capgemini är en lyhörd organisation som månar om dig som individ och låter dig utvecklas både inom din roll och som person. Vill du fördjupa dig inom ett visst område eller växa in i en ny roll? Vi har en tydlig kompetensutvecklingsmodell som i kombination med utbildningar, certifieringar och projekterfarenhet gör att du tar dig vidare i din karriär hos oss. På Capgemini arbetar vi ett team där respekt, mångfald och inkludering är viktigt för allas välbefinnande. En sund balans mellan arbetsliv och privatliv ser vi som en självklarthet för att leverera bästa möjliga värde till våra kunder. Är du nyfiken på vår kultur och livet på Capgemini? #LifeAtCapgemini visar hur våra värderingar lever inom vår globala organisation. Följ också capgeminise på instagram för att få en inblick i vår vardag.

Med fler än 190 000 anställda i 40 länder firar Capgemini 50 års jubileum 2017. Som en av världens främsta leverantörer av management-, teknik- och outsourcingtjänster, rapporterade gruppen i 2016 en omsättning på 12,5 miljarder Euro. Tillsammans med våra kunder, skapar och levererar vi på Capgemini verksamhets-, teknik- och digitala lösningar som motsvarar kundernas affärsbehov och möjliggör innovation och konkurrenskraft. En starkt mångkulturell organisation ger oss möjligheten att utveckla ett unikt sätt att samarbeta, the Collaborative Business Experience™, som bygger på Rightshore®, vår globala leveransmodell. Läs mer på www.se.capgemini.com Rightshore® är ett registrerat varumärke som tillhör Capgemini
+ Läs mer om jobbet

Inga fler jobb från Capgemini tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga