Capio · Publicerad 21 sept

Som Drift- och supportchef för Capio Support har du det övergripande ansvaret för drift och servicedesk samt viss förvaltning som ska levereras med hög servicenivå och kvalitet. Kunderna är affärsområden inom Capio och samverkan sker med stor lyhördhet för verksamhetens behov. Utvecklingen framåt innebär såväl fortsatt integration och standardisering för effektiva flöden som viss frihet för lokala systemlösningar.

Ansvar och uppgifter:
  • Ledarskap och personalansvar
  • Kundansvar, stöd och bollplank i IT-frågor
  • Tjänsteutveckling, förädling och utveckling av erbjudandet
  • Vidareutveckla strukturer och modeller som säkerställer hög leveranskvalitet
  • Projektledning (främst inom Capio Support, men ibland även för Capio Sverige och Group)
  • Uppföljning och analys av ekonomi och verksamhet
  • Rapportering till styrgrupp och CIO Capio Group
Personalansvaret omfattar 11 personer: I Göteborg finns servicedesk (fyra personer), drift (fyra personer varav en driftansvarig med delegerat ansvar för teknisk drift) samt förvaltning av vissa koncerngemensamma IT-tjänster. I Stockholm arbetar tre personer med förvaltning av utvalda journal- och verksamhetssystem. Arbetet utgår från Göteborg och innebär resor inom Sverige.

Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av motsvarande roll med personal- och budgetansvar. Du är van att arbeta i kund-leverantörsförhållande, har förmåga att tolka verksamhetens behov och vägleda dem i deras IT-utmaningar när så behövs. Du har bred ledarbakgrund, gärna i kombination med erfarenhet av projektledning i komplex IT-miljö. Du har en starkt utvecklad servicekänsla och gärna en relevant högskoleutbildning. I ditt ledarskap är du bra på att skapa effektiva team och utveckla medarbetare. Som person är du kommunikativ och kan strukturera ditt och medarbetarnas arbete utifrån arbetsbelastning, verksamhetsmål och tidplaner.

Urval och intervjuer pågår och besked ges i vecka 39. Om du har frågor, kontakta Birgitta Ödman, 0763-38 87 77.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga