Carrier AB · Publicerad 12 dec

Wise Professionals är Rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar - tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av några av Sveriges starkaste varumärken och du hittar oss idag i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Nu söker vi dig som vill arbeta som uthyrd konsult genom oss på Wise Professionals hos vår kund Carrier, som lön- och HR administratör. Detta är ett uppdrag på heltid med stor möjlighet till rekrytering för rätt person.

Ditt uppdrag
I din roll så kommer du att stödja affären med löne- och HR relaterade tjänster, intern och extern rapportering/HR controlling samt HR administration.

Du kommer självständigt ansvara för funktionens leverans, i samarbete med externa samarbetspartners (främst lönebyråer) och interna (främst Finance). Du kommer även att säkerställa punktlighet och kvalitet i den dagliga leveransen.

Dina främsta arbetsuppgifter som lön- och HR administratör kommer bland annat att vara:
  • Kontrollera lönelistor innan lönekörning
  • Granska anställningsavtal
  • Hantera personuppgifter
  • Hantera statistik
  • Övriga administrativa uppgifter
Vi ser gärna att du föreslår och deltar i arbetet med förbättringar av rekryteringsprocessen, introduktionsprocessen, löneprocessen, lönerevisionsprocessen, sjukfrånvaroprocessen samt avvecklingsprocessen. Du kommer att administrera i Agda PS (tid och lön), Visma Lön 600 så det är en fördel om du har arbetat i dessa system tidigare.

Vidare kommer du att rapportera till myndigheter och till SCB, samt sköta månadsrapportering till Europa av exempelvis headcount och forecast.

Din bakgrund
Du har en utbildning inom relevant område, eller har samlat på dig arbetslivserfarenhet relaterad till lön, HR och administration under minst 3 års och är van att driva hela löneprocessen självständigt. Vi tror att du är en fena på att arbeta med administrativa uppgifter samt behärskar Excel mycket bra då större delen av arbetet kommer ske i Excel. Du bör ha erfarenhet från att ha arbetat i en internationell organisation för att förstå komplexiteten. Eftersom koncernspråket är engelska ser vi gärna att du känner dig bekväm med att kommunicera på engelska, både i tal och skrift. För att du ska trivas i denna rollen ser vi att du är noggrann och har förmågan att arbeta strukturerat. Du gillar ordning och reda och har ett öga för detaljer och avvikelser.

Om Carrier
Carrier arbetar med något som förändrade en hel värld. Det var år 1902 som Willis Carrier lyckades att få kontroll över inomhusklimatet tack vare upptäckten av modern luftkonditionering. Det var där historian började och är Carrier världsledande inom värme, luftkonditionering och kyla. De är idag ett team på 40 personer som jobbar inom sälj, service, teknik och projekt. Carrier har kontor i Göteborg, Stockholm och Malmö.

Konsultrollen hos Wise Professionals
Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Mer om tjänsten
Har du frågor eller funderingar om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Anette Hartlin på 073-521 65 04 eller anette.hartlin@wise.se. I rekryteringsvärlden går det snabbt så tveka inte att skicka in din ansökan reda nu!

Vi ser fram emot dig ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
12 jan
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Rekryteringen hanteras av
Wise Professionals AB