Centric Professionals AB · Publicerad 17 jan

Centric söker skickliga seniora applikationstekniker med goda kunskaper inom SCCM och som både är extremt kundfokuserade och har en överlägsen förståelse för dagens support- och underhållsutmaningar ur ett IT-perspektiv.

Vår kund ligger i framkant vad det gäller tekniker och sitt erbjudande till sina kunder. Just nu befinner de sig i en spännande fas där de växer och behöver därför förstärka sitt team med fler vassa kollegor.

Denna tjänst börjar som ett konsultuppdrag men tanken är att anställningen senare ska gå över direkt till kunden. Förmåner som flexibel arbetsplats, karriärmöjligheter inom bolaget, kollektivavtal samt duktiga och kompetenta kollegor är något som vår kund erbjuder.

Arbetsuppgifter

Under en arbetsdag kommer du vara en del av verksamhetsgruppen hos vår kund. Du kommer ha kompetenta och engagerade kollegor inom server, nätverk, infrastruktur och moln.

Ditt jobb inkluderar till exempel kundvård, incidenthantering, begäran om uppfyllande, underhåll och utveckling av kundmiljöer. Du kommer arbeta i kundteam med stora internationella kunder. De verktyg och system du kommer arbeta med är främst SCCM, Exchange AD, PC-managering.

Din profil
  • Microsoft Windows Server
  • Microsoft Active Directory
  • Microsoft SCCM, goda kunskaper inom Microsoft SCCM gällande paketering, test och utskick + hybridtjänster (t.ex. Intune)
  • Microsoft Exchange + hybridtjänster
  • Microsoft O365
Meriterande
  • PowerShells
  • Microsoft WSUS
  • Microsoft SCOM
Kunskaper i både svenska och engelska är viktiga, liksom god dokumentationsförmåga.

Som person är du snäll och omsorgsfull, flexibel, proaktiv och resultatorienterad. Vår kund uppskattar god kommunikations- och samarbetsförmåga.

Vi kan erbjuda dig
Att jobba på Centric är roligt. Inte bara för att vi är ett glatt och inspirerande företag, utan även för att vi hjälper dig att nå dina personliga mål. Vi tycker nämligen att alla våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, oavsett om de är juniorer eller har några år på nacken. Därför erbjuder vi alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Och inte nog med det - du som konsult får även lägga upp en individuell utbildningsplan utifrån dina speciella intresseområden, där vi tar notan för både studiematerial och certifieringar. Hos oss på Centric kommer du snabbt in i gemenskapen genom våra interna och externa aktiviteter där vi träffas och hittar på något roligt tillsammans.

Börja med att registrera din ansökan till oss för att ta första steget mot ett roligare och mer utvecklande jobb. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tar gärna emot dig på en intervju om din ansökan passar något av våra uppdrag. Vi ser därför fram emot din ansökan redan idag.

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Mikaela Friberg på tfn: 0734-159379 eller mikaela.friberg@centric.eu.

Vi har tyvärr inte möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via vanlig post eller e-post.

Centric är ett IT-företag med över 300 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Jönköping, Karlstad och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister, förmedling av specialister, rekrytering och outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in, anställa eller låta oss göra hela jobbet. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega bemanningsföretagen och Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord IT, tekniker, IT-tekniker, it - tekniker, 3rd line, third line, help desk, service desk, support, supporttekniker, support-tekniker, support tekniker, konsult, consultant, data, IT-technician, powershell, windows server, AD, SCCM, Göteborg
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
11 feb
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare