Centric Professionals AB · Publicerad 13 sept 2019

Vi söker en Developer Specialist till en av våra kunder i centrala Göteborg. Företaget är ett framgångsrikt IT-bolag där det finns goda utvecklingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter
Det dagliga arbetet består i att identifiera och utveckla automatiseringsbehov som gör din kollegas jobb och kundens processer enklare med hög kvalitet då manuella ingripanden är en av de största skälet till mänskliga misstag.

Kvalitet är din ledande stjärna såväl en önskan att aldrig göra samma sak två gånger. Du ser fördelarna med att skriva testbar och underhållbar kod samt vet hur man skriver "use cases".

Du kommer att vara involverad i både små och stora projekt som expert inom ditt expertisområde.
Ditt team arbetar delvis inhouse och ansvarar för drift, underhåll samt utveckling av automatiserade tjänster.

Din profil
Vi letar efter dig som kan anta rollen som automatiseringsspecialist med några års erfarenhet av att jobba med Enterprisekunder. Du är en professionell och en ödmjuk teamplayer som arbetar med kundfokus samt förstår utmaningarna inom relevanta IT-områden idag och i framtiden.

Företaget samverkar med olika andra konsultbolag i en större kundleverans och stöttar dem så att kunden lyckas i alla lägen. För att kunna säkerställa detta så behöver du ha arbetat både i infrastrukturverksamhet men också ha kompetens för mjukvaruutveckling.
För att passa för rollen ser vi att du har:
 • 3 års yrkeserfarenhet med planering, implementering, underhåll av mjukvaruutveckling.
 • 2 års yrkeserfarenhet med Microsoft Infrastructure på företagsnivå.
Tjänsten kräver utmärkt kunskap och minst 2 års yrkeserfarenhet inom följande områden:
 • PowerShell
 • REST APIs
 • JavaScript (Jquery)
 • MS SQL
Det är ett stort plus om det finns erfarenheter eller färdigheter inom följande områden:
 • Microsoft Active Directory
 • Microsoft 365
 • Code signing with certificates
 • Azure Automation
 • SCCM
 • C#
Något för dig? Tjänsten startar så snart vi funnit rätt person, så registrera din ansökan redan idag.

Vi kan erbjuda dig
Centric i Göteborg är idag över 40 konsulter ute i uppdrag hos våra lojala kunder i Göteborg med omnejd. Vi har ett stort fokus på att du som konsult ska trivas, både i ditt uppdrag men även med oss som arbetsgivare. Hos oss får du bland annat tillgång ett förmånligt friskvårdsbidrag, gemensamma aktiviteter så som hockeymatcher, stående frukost på kontoret på Lindholmspiren en gång per månad, femkamp på Liseberg, bowling etc. Du kommer att ha kollegor både hos Centric och hos vår kund vilket ger dig ett stort nätverk i IT-branschen redan från start. Din kompetensutveckling är i fokus. Förutom spännande uppdrag får du även tillgång till relevanta certifikat för att du ska kunna bygga på din kompetens inom IT-infrastruktur ytterligare.

OBS
! På Centric är din utveckling i centrum och nu påbörjar vi den resan redan på första intervjun. Alla som jobbar med IT vet att det är superviktigt att hålla sig uppdaterad. Att dessutom vara certifierad är ett värdefullt kvitto på din kompetens som du har nytta av oavsett arbetsgivare och uppdrag. Du får redan på första intervjun skriva ett valfritt MOS (Microsoft Office Specialist) eller MTA (Microsoft Technology Associate) certifikat till ett värde av 1200 kr.

Centric är ett IT-företag med över 380 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Linda Gylling på telefon 0734-159351 eller linda.gylling@centric.eu.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
11 nov 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga