Centric Professionals AB · Publicerad 11 sept 2019

Vi söker dig som vill utvecklas i rollen som IT-konsult på ett litet IT-bolag med familjekänsla. Företaget har sin utgångspunkt i sina lokaler i södra Göteborg.

Arbetsuppgifter
Företaget erbjuder en helhetslösning inom support och drift till sina kunder. Utgångspunkten är kontoret i Göteborg. Med ett eget lager och ett stort nätverk av leverantörer finns goda möjligheter att ge kunden en god leverans.
Tillsammans med resten av IT-teamet kommer du som IT-konsult att stötta kunden i hela tjänsteleveransen, införanden och underhåll av befintlig miljö.
I din roll som IT-konsult kommer du exempelvis att:
  • Installera och uppgradera och underhålla IT system hos kunder
  • Ansvara för projektledning
  • Vara systemägare för utvalda interna system
Din profil
För att passa i rollen har du:
  • Körkort
  • Kunskap kring nätverk, Windows Server och Office 365
  • Erfarenhet som IT konsult eller IT ansvarig
Som person är du ansvarsfull och strukturerad och vet vikten av att leverera god kvalitet till kund. Här kommer du att få arbeta brett med teknik och få ett stort ansvar i din roll. Rollen är något för dig som vill arbeta på det lilla bolaget där man har nära till varandra.

Något för dig? Tjänsten startar så snart vi funnit rätt person så registrera gärna din ansökan redan idag.

Vi kan erbjuda dig
Att jobba på Centric är roligt. Inte bara för att vi är ett glatt och inspirerande företag, utan även för att vi hjälper dig att nå dina personliga mål. Vi tycker nämligen att alla våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, oavsett om de är juniorer eller har några år på nacken. Därför erbjuder vi alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Och inte nog med det - du som konsult får även lägga upp en individuell utbildningsplan utifrån dina speciella intresseområden, där vi tar notan för både studiematerial och certifieringar. Hos oss på Centric kommer du snabbt in i gemenskapen genom våra interna och externa aktiviteter där vi träffas och hittar på något roligt tillsammans.

OBS!
Nu börjar din utvecklingsresa redan på första intervjun. För att visa att vi på Centric förstått hur viktigt det är att hålla sig uppdaterad så får du nu redan på första intervjun skriva ett valfritt MOS (Microsoft Office Specialist) eller MTA (Microsoft Technology Associate) certifikat till ett värde av 1200 kr.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med över 380 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras kollektivavtal med Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden@centric.eu.

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Linda Gylling på tfn: 0734-159351 eller linda.gylling@centric.eu.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
10 nov 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-Konsult

Inga fler liknande jobb tillgängliga