Centric Professionals AB · Publicerad 27 sept 2021

Söker du ett jobb där du får möjligheten att kombinera koordinering och IT? Har du en teknisk bakgrund och har erfarenhet av ITIL-processer? Då kan detta vara en tjänst för dig! Centric söker just nu en IT-koordinator till ett uppdrag hos vår kund i Alingsås.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att bygga på din karriär.

Tjänsten förväntas starta så snart som möjligt.

Arbetsuppgifter
Som IT-koordinator kommer du att arbeta på vår kunds kontor i Alingsås. Du kommer att tillhöra en avdelning som heter Plattform & Services där du arbetar med koordinering av förändringar och projekt på avdelningen.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Planering av patchning (Servrar, klienter)
  • Planering av Servicefönster
  • Strukturering av scheman
  • IT-administration
Din profil
Vi söker dig som med fördel har arbetat i en teknisk roll tidigare och har kännedom/erfarenhet av ITIL-processer. Du har allmän förståelse för IT och Support samt trivs i en koordinerande och administrativ roll.

För att trivas i denna rollen så gillar du att arbeta i en roll som präglas av många kontaktytor. Du är strukturerad och har en förmåga att planera samt trivs med att arbeta både självständigt och i grupp.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Något för dig? Ansökningar behandlas löpande så registrera din ansökan redan idag!

Vi kan erbjuda dig
Förutom vårt härliga gäng av konsulter och kollegor får du som anställd hos Centric alla verktyg du behöver för utvecklas i din yrkesroll. Vi sätter stort värde i att våra medarbetare utvecklas och höjer sin kompetens. Vi erbjuder därför alla våra konsulter möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan där vi bekostar såväl studiematerial samt certifieringar. Vi genomför regelbundet spännande och roliga aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under trevliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 370 anställda och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Alexandra Fahlström på tfn: 0734-159 388 eller alexandra.fahlstrom@centric.eu.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
26 nov 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga