Centric Professionals AB · Publicerad 28 juli 2020

Till vårt kontor i Göteborg söker vi nu en Tech-rekryterare / IT-rekryterare. Du kommer att arbeta med alla delar av rekryteringsprocessen med fokus på intervjuer, skriva annonser, search och urval, arbeta nära konsultchefen och bli en otroligt viktig del av teamet som tillsammans förser våra kunder med IT-konsulter. Göteborgskontoret är ett mindre kontor, där vi jobbar extra tätt och hjälps åt i alla sammanhang, vare sig det är events med kunder, aktiviteter med konsulter eller behovet av extra hjälp internt. Därför är det viktigt att du är bekväm med att jobba i en mindre grupp, då du på ett naturligt sätt kommer att vara med och påverka och forma oss på Centric i Väst.

Arbetsuppgifter
  • Searcha lämpliga kandidater via olika nätverk och sociala medier
  • Kontakta potentiella kandidater och marknadsföra våra konsultuppdrag
  • Utarbeta jobbannonser och hantera dokumentation kring rekryteringsprocessen
  • Intervjua kandidater
  • Läsa och selektera ansökningar
  • Skriva CV
  • Matcha ansökningar med rätt kompetens och erfarenhet mot uppdrag
  • Hantera referenter via telefon
  • Medverka och vara vårt ansikte utåt på rekryteringsaktiveter vid mässor, skolor m.m.
Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av IT och som vill lära dig mer och utvecklas inom rekrytering. Meriterande är tidigare erfarenhet inom försäljning eller rekrytering men detta är inget krav. Viktigast är att du har viljan och drivet att lära.

För att trivas hos oss är du prestationsinriktad med en sympatisk approach till kollegor, kandidater och kunder. Du uppskattar en snabbrörlig och affärsinriktad företagskultur samt tycker om att överträffa förväntningarna hos dem som du kommer i kontakt med. Du är bra på att uttrycka dig muntligt och skriftligt, du har en fallenhet för kreativt skrivande samt ett bra sinne för struktur. Det är även av stor vikt att du har god människokännedom och ett intresse för att träffa nya människor samt att du värdesätter det egna ansvaret för att nå resultat.

Vi kan erbjuda dig
Vi erbjuder dig tillgång till kontinuerlig kompetensutveckling tillsammans med ett roligt gäng med mycket värme och humor. Vi sitter i nya lokaler på Lindholmspiren med utsikt över havet. Du tar dig lätt från och till arbetet med buss, bil eller båt.

Känner du att det är dags för en ny utmaning? Kontakta oss redan idag! Intervjuer sker löpande och vi vill därför tipsa dig om att ansöka till oss snarast möjligt.

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Josefin Roxvall på 0733-571790 eller josefin.roxvall@centric.eu.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
26 sept 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal

Inga fler liknande jobb tillgängliga