Centric Professionals AB · Publicerad 26 maj 2021

Har du tidigare arbetat i en helpdesk eller liknande och är redo för något nytt? Har du ett tekniskt intresse och är självständig och lösningsorienterad som person? Då kan detta vara tjänsten för dig! Centric söker just nu en IT-supporttekniker till ett uppdrag hos Mölndals Stad.

Tjänsten förväntas starta så snart som möjligt.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att bygga på din karriär.

Arbetsuppgifter
Som IT-supporttekniker kommer du att arbeta hos vår kund i Mölndal med att supportera deras medarbetare på telefon, mail och i ärendehanteringssystem. Du kommer tillsammans med dina kollegor att vara första kontakt gentemot medarbetarna och du kommer supportera dem vad gäller nätverk, MS 365, Outlook, Citrix, Printer etc.

I rollen ingår även dokumentation kring ärenden samt uppsökande av information i företagets knowledge base.

Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av IT & telefoni samt har teknisk kunskap och intresse. Du behärskar svenska flytande i tal och skrift, har tidigare erfarenhet av att hantera ärenden via telefon, har en vana vid att arbeta i ärendehanteringssystem samt har en vana vid att söka information i knowledge base. Som person är du självständig, lösningsorienterad samt har ett starkt driv.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Något för dig? Ansökningar behandlas löpande så registrera din ansökan redan idag!

Vi kan erbjuda dig
Förutom vårt härliga gäng av konsulter och kollegor får du som anställd hos Centric alla verktyg du behöver för utvecklas i din yrkesroll. Vi sätter stort värde i att våra medarbetare utvecklas och höjer sin kompetens. Vi erbjuder därför alla våra konsulter möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan där vi bekostar såväl studiematerial samt certifieringar. Vi genomför regelbundet spännande och roliga aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under trevliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 370 anställda och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Alexandra Fahlström på tfn: 0734-159 388 eller alexandra.fahlstrom@centric.eu.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
24 juli 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga