Centric Professionals AB · Publicerad 3 dec

För kunds räkning söker vi nu dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta på 2nd linenivå i Windowsmiljö. Företaget är ett IT-bolag med placering i Göteborgsområdet. Rollen passar dig som vill fortsätta att utvecklas som IT-konsult på ett mindre bolag där du får vara med där det händer. Du kommer att få alla förutsättningar att lyckas genom intressanta arbetsuppgifter och vidareutveckling genom certifikat som vi bekostar.

Anställningen är tillsvidare med provanställning. Uppdraget är långsiktigt utan slutdatum och startar så snart vi funnit rätt person.

Arbetsuppgifter
Rollen är mångfacetterad och primärt kommer du att jobba mot lokala kunder och stötta dem genom implementering, helpdesk, on-site, drift och övervakning av deras IT. Tillsammans med dina kollegor i teamet kommer du att arbeta för att alltid ge kunden den bästa upplevelsen, både tekniskt och socialt - oavsett läge.

Du kommer att få möjlighet att ta ett stort ansvar, egna initiativ för arbetsuppgifter, åtaganden, kunder, interna åtaganden samt din egen utveckling.

Din profil
Rollen kommer att ge dig stor nytta av din känsla för metodisk felsökning och felavhjälpning av datorer och kringutrustning, hur en dator är uppbyggd och fungerar samt Microsofts operativsystem inom både klient och server. Rollen kommer helt enkelt att ge dig en möjlighet att få arbeta brett med dina tidigare erfarenheter som språngbräda.

Rätt person har alltså:
 • Kunskaper inom Windows 7, 8 och 10
 • Kunskaper inom Windows server 2008, 2012 och 2016
 • Kunskaper inom Active Directory (AD)
 • Kunskaper inom Remote Desktop (RDS)
 • Kunskaper inom Microsoft Hyper-V
 • Kunskaper inom nätverk (TCP/IP, DNS, DHCP)
 • Engelska och svenska i både tal och skrift
 • B-körkort
För att trivas i rollen så har du:
 • Ett brinnande intresse för IT och service
 • Mycket god kommunikativ och pedagogisk förmåga
 • Logiskt tänkande
 • God och logisk felsökningsmetodik
Meriterande
 • Eftergymnasial utbildning med IT som fokus
 • Kunskaper inom ITIL
 • Certifieringar inom Microsofts produktsortiment
 • Erfarenhet av projektledning
Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, men senast 2018-12-14. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, även om de har några år på nacken. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna.

Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste IT-företag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Linda Gylling på tfn: 0734-159351 eller linda.gylling@centric.eu.

Centric är ett IT-företag med över 350 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega kompetensföretagen och Unionen.

Centric är certifierat av "Great Place To Work" som utför världens största arbetsplatsstudie.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nå't. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord IT, tekniker, IT-tekniker, it - tekniker, support, supporttekniker, support-tekniker, helpdesk, help desk, 2nd line, second line, service desk, service desk, konsult, Consultant, IT technician, ITIL, Göteborg.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
29 jan
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support

Inga fler liknande jobb tillgängliga