Centric Professionals AB · Publicerad 5 sept 2019

Brinner du för IT-säkerhet vad det gäller anomalidetektering, brandväggar och skydd mot digitala hot? Är du redo att ta nästa steg i karriären och vara med på en utmanande digital resa? Vi söker nu en IT/nätverkstekniker med fokus på switching, routing och säkerhet. Vi söker dig som vill utveckla en organisations verksamhet genom digitalisering, alltifrån den mobila arbetsplatsen till Internet of Everything, och ser hur detta kan bidra till ett värde både internt och i samverkan med andra intressenter.

Goda kommunikativa färdigheter samt en god dokumentationsförmåga efterfrågas då arbetet kommer innebära ett ansvar för hela företagets nätverk. Idag är du troligtvis anställd i en större organisation med en distribuerad miljö eller som konsult och har erfarenhet av virtuella nät och nätverksutrustning.

Arbetsuppgifter
Rollen som nätverkstekniker kommer framförallt innebära en samverkan med IT-avdelningen, men också andra delar av verksamheten som nyttjar aktuella tjänster. Ditt ansvar blir att driva samt utveckla den digitala säkerheten med fokus på nätverk på såväl verksamhetens kontor som deras byggnader.

En av huvuduppgiften för uppdraget kommer dessutom vara att implementera ett helt nytt säkerhetskoncept och sedermera driva konceptet framåt över tid.

Din profil
Som person är du driftig, kreativ och optimistisk. Du gillar att samarbeta och bidra till teamets gemensamma leverans. Dessutom är du förtroendeingivande och lösningsorienterad.
Du har även:
  • akademisk utbildning, eller motsvarande, inom säkerhet och datakommunikation
  • minst 4 års relevant yrkesmässig erfarenhet/praktik
  • erfarenhet av projektledning
Låter detta som en tjänst för dig? Ansökningar behandlas löpande så tveka inte att registrera din ansökan redan idag!

Vi kan erbjuda dig
Att jobba på Centric är roligt. Inte bara för att vi är ett glatt och inspirerande företag, utan även för att vi hjälper dig att nå dina personliga mål. Vi tycker nämligen att alla våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, oavsett om de är juniorer eller har några år på nacken. Därför erbjuder vi alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Och inte nog med det - du som konsult får även lägga upp en individuell utbildningsplan utifrån dina speciella intresseområden, där vi tar notan för både studiematerial och certifieringar. Hos oss på Centric kommer du snabbt in i gemenskapen genom våra interna och externa aktiviteter där vi träffas och hittar på något roligt tillsammans.

OBS!
Nu börjar din utvecklingsresa redan på första intervjun. För att visa att vi på Centric förstått hur viktigt det är att hålla sig uppdaterad så får du nu redan på första intervjun skriva ett valfritt MOS (Microsoft Office Specialist) eller MTA (Microsoft Technology Associate) certifikat till ett värde av 1200 kr.

Centric är ett IT-företag med över 380 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras kollektivavtal med Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Agnes Janson på tfn: 0734-159393 eller agnes.janson@centric.eu.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
3 nov 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga