Centric Professionals AB · Publicerad 16 nov 2020

Vill du arbeta i en spännande, omfattande och driftskritisk IT-miljö med arbetsplats mitt i centrala Göteborg? En arbetsplats som verkar för en bättre stadsmiljö i Göteborg där du får vara en del av en rad spännande utvecklingsprojekt för stadens räkning när det kommer till IT? Då kan denna möjlighet på Trafikkontoret Göteborgs Stad vara något för dig.

Du kommer att vara en del av ett starkt team hos en av Centrics allra viktigaste kunder. Centric har som ensam leverantör fått förtroende att leverera hela grupperingen IT Operations till Trafikkontoret. Du kommer att arbeta på ett långsiktigt konsultuppdrag för både Centrics och Trafikkontorets räkning.

Vi söker alltså ett tillskott av ytterligare en kompetent kollega till teamet. Vi behöver en bred och erfaren IT-infrastrukturtekniker som trivs i en omväxlande arbetsmiljö. Dina kollegor består av ett dedikerat och kompetent team som arbetar hårt för att lösa uppgiften tillsammans.

Som konsult på Centric så får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Uppdragsstart är 4 januari 2021.

Arbetsuppgifter
Du kommer att vara en del i ett team av totalt 6 kollegor inklusive er Team Leader. Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer att arbeta både i team och självständigt i din vardag på jobbet.

IT-miljön är övervägande Windows- men även Linuxbaserad. Du kommer att hantera alltifrån server, generella nätverksproblem, brandväggar, antivirus, webbserver, en rad verksamhetsspecifika applikationer och verktyg, övervakning, databaser, backuper, virtualisering, molntjänster och löpande automatiseringsarbete med flera arbetsuppgifter. Beredskap ingår enligt löpande schema.

Du kommer att arbeta med löpande ärendehantering och driftsrelaterade frågor samt fortlöpande vara involverad i projekt som involverar Trafikkontorets verksamhet - både internt och externt. Där kommer du även få möjlighet att självständigt ansvara för och driva projekt. I dina arbetsuppgifter ingår även att löpande delta i förbättringsprojekt av interna processer och rutiner och IT-verktyg. Verksamheten strävar efter att arbeta ITIL-baserad modell där det ingår att löpande delta i att förbättra och effektivisera IT-processer.

Det finns här goda möjligheter att utvecklas inom just ditt expertisområde och att vidareutbilda dig inom dina förbättringsområden. Fokuset på utveckling är stort och teamet arbetar tillsammans med löpande kompetensutveckling, både genom kunskapsutbyte och externa utbildningsinsatser.

Din profil
Du har en flerårig erfarenhet av att arbeta med IT-drift, löpande förbättringsarbete och att arbeta i projektform inom IT-infrastruktur, gärna i en stor och driftskritisk IT-miljö. Du har en god produktkännedom inom framförallt Windowsprodukter. För att passa för rollen har du erfarenhet inom serverdrift, virtualiserade IT-miljöer, nätverksfrågor, säkerhetsfrågor, brandväggar, övervakning, molntjänster, databaser, webbserver, backup och löpande automatiseringsarbete.

Du har en god kännedom kring ITIL. Extra goda kunskaper inom Linuxprodukter, SQL/MySQL och nätverk är starkt meriterande.

Du tycker om att arbeta gruppbaserat men tar även ett självständigt ansvar för dina arbetsuppgifter. Du behöver inte vara bäst på alla områden, en vilja att lära där du inte är lika stark är en viktig egenskap för rollen. Det finns goda möjligheter att utvecklas vidare inom både dina starka områden och utvecklingsområden, parallellt med dina löpande arbetsuppgifter som måste hanteras för en funktionsduglig IT-drift.

Som person är du generös när det kommer till att dela med dig av dina kunskaper. Du är kvalitetsinriktad, noggrann och målmedveten. Då IT-miljön hos kundföretaget i många fall är unik kommer du här att kunna fortsätta att bygga på din redan höga kompetens inom IT-infrastruktur. Du har därför inga problem med att sätta dig in i nya rutiner, processer och produkter. Du tar ansvar för ditt eget fortsätta lärande och din egen utveckling i din yrkesroll.

Din vardag på jobbet kommer att vara varierande, rolig och utmanande. Du kommer att vara en del av ett kompetent och trevligt team som trivs ihop.

Ansökningar behandlas löpande så tveka inte att registrera din ansökan redan idag!

Om kunden

Trafikkontorets uppdrag är att erbjuda våra kunder en hållbar rörlighet och en stad där de vill verka, vistas och mötas i. Vi gör det i dialog och samverkan för en god leverans av en grön och nära storstad.

Trafikkontorets verksamhet sträcker sig hela vägen från strategisk planering till praktiskt genomförande. Ungefär 420 personer är anställda på kontoret, som är indelat i tolv avdelningar.

För mer information besök gärna Trafikkontorets hemsida: https://goteborg.se/wps/portal/start/kommun-o-politik/kommunens-organisation/forvaltningar/forvaltningar/trafikkontoret

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, även om de har några år på nacken. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna.

Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste IT-företag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

På Centric är din utveckling i centrum och nu påbörjar vi den resan redan på första intervjun. Alla som jobbar med IT vet att det är superviktigt att hålla sig uppdaterad. Att dessutom vara certifierad är ett värdefullt kvitto på din kompetens som du har nytta av oavsett arbetsgivare och uppdrag. För att visa att vi på Centric förstått hur viktigt detta är, får du nu redan på första intervjun skriva ett valfritt MOS (Microsoft Office Specialist) eller MTA (Microsoft Technology Associate) certifikat till ett värde av 1200 kr. Blir det aktuellt med flera intervjuer får du självklart skriva fler cert. Fattar vi sedan tycke för varandra och du blir anställd - ja, då får du möjlighet att skriva ännu fler cert. På Centric tror vi på kompetensutveckling och bjuder gärna på certifieringar.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med över 380 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Alexandra Fahlström på 0734-159388 eller alexandra.fahlstrom@centric.eu.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
15 jan 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga