Centric Professionals AB · Publicerad 10 feb 2020

Är du i början av din karriär och vill få in en fot i branschen? Du kommer att arbeta för en stor leverantör av detaljhandelsteknologi. Du kommer att resa Sverige runt som en del av ett utrullningsprojekt där du kommer att installera nya kassasystem för en stor butikskedja i Sverige.

Uppdraget är ett kortare projekt på några veckor med start i mars. Därefter kan det för rätt person finnas möjlighet att fortsätta som IT-konsult hos Centric.

Arbetsuppgifter
Uppdraget innebär att installera nya kassasystem på plats ute i butik. De första dagarna kommer du att gå bredvid en erfaren tekniker. Därefter kommer du självständigt att resa runt i Sverige och genomföra installationen hos kunden. Till din hjälp har du Service desk och projektledare på distans. Arbetstid är dagtid, men vid långa resor kan du påbörja resan redan dagen innan. Övernattning på hotell ingår.

Din profil
Vi söker dig som har ett stort IT-intresse samt har en god teknisk förståelse, exempelvis har du byggt din egen dator privat. I övrigt bör du ha en god social förmåga och en servicekänsla eftersom arbetet kommer innebära många nya möten med människor. Du är också en arbetsmyra som inte är rädd för att kavla upp ärmarna och göra det där lilla extra. Tjänsten kommer innebära mycket bilåkande och körkort är således ett krav. Vi tillhandahåller bil.

Ansökningar behandlas löpande så tveka inte att registrera din ansökan redan idag!

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, även om de har några år på nacken. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna.

Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste IT-företag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

På Centric är din utveckling i centrum och nu påbörjar vi den resan redan på första intervjun. Alla som jobbar med IT vet att det är superviktigt att hålla sig uppdaterad. Att dessutom vara certifierad är ett värdefullt kvitto på din kompetens som du har nytta av oavsett arbetsgivare och uppdrag. För att visa att vi på Centric förstått hur viktigt detta är, får du nu redan på första intervjun skriva ett valfritt MOS (Microsoft Office Specialist) eller MTA (Microsoft Technology Associate) certifikat till ett värde av 1200 kr. Blir det aktuellt med flera intervjuer får du självklart skriva fler cert. Fattar vi sedan tycke för varandra och du blir anställd - ja, då får du möjlighet att skriva ännu fler cert. På Centric tror vi på kompetensutveckling och bjuder gärna på certifieringar.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med över 380 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nå't. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Agnes Janson på 0734-159393 eller agnes.janson@centric.eu
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
10 apr 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga