Centric Professionals AB · Publicerad 19 feb 2021

Nu söker vi på Centric efter både juniora och seniora IT-tekniker för uppdrag hos vår kund i centrala Göteborg! Vi vänder oss till dig som har arbetat med support och felsökning i antingen en 1st, 2nd, 3rd line eller Onsite!

Tjänsterna förväntas starta inom en snar framtid.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att bygga på din karriär.

Arbetsuppgifter
Som IT-tekniker så kommer du att arbeta hos vår kund i centrala Göteborg. Du kommer tillhöra ett team med 11 tekniker där ett nära samarbete är vanligt förekommande. I din roll så kommer du att arbeta med support och felsökning på antingen en ytligare eller djupare nivå, remote eller onsite. Exempel på arbetsuppgifter är support och felsökning av Office 365, Windows 10, Mac OS och MS Office. Andra arbetsuppgifter kommer också att tillkomma.

Din profil
Nu söker vi flertalet personer som har antingen kortare och längre erfarenhet av att arbeta som IT-tekniker. Vi vänder oss till dig som har arbetat inom 1st, 2nd, 3rd line support eller som Onsitetekniker.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med användarsupport via telefon, e-post och fjärrverktyg och/eller har erfarenhet av att ge användare support på plats. Du har tidigare erfarenhet av support och felökning av Office 365, Windows 10, Apples operativsystem Mac OS 10.9 och senare samt MS Office på både PC och Mac. Vidare har du kunskap om ITIL (främst incidenthantering) och har en vana vid att arbeta processinriktat i grupp.

Som person är du serviceminded, kommunikativ och pedagogisk. Du har en analytisk förmåga, ett intresse för problemlösning samt har en mycket god samarbetsförmåga och vana att arbeta i grupp.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Något för dig? Ansökningar behandlas löpande så registrera din ansökan redan idag!

Vi kan erbjuda dig
Förutom vårt härliga gäng av konsulter och kollegor får du som anställd hos Centric alla verktyg du behöver för utvecklas i din yrkesroll. Vi sätter stort värde i att våra medarbetare utvecklas och höjer sin kompetens. Vi erbjuder därför alla våra konsulter möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan där vi bekostar såväl studiematerial samt certifieringar.

Vi med många tycker att vi är Sveriges bästa IT-företag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande och roliga aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under trevliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 370 anställda, och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner hundratals e-böcker på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Alexandra Fahlström på tfn: 0734-159 388 eller alexandra.fahlstrom@centric.eu.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
20 apr 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga