Centric Professionals AB · Publicerad 10 jan 2020

Vi söker dig som vill gå vidare i din IT-karriär till en bred och omväxlande roll som onsitetekniker hos vår kund i centrala Göteborg. Du kommer att tillhöra IT-funktionen inom bolaget som tillsammans arbetar för att hjälpa alla användare inom koncernen. Du kommer att utgå från huvudkontoret i centrala Göteborg och besöka användare på olika sajter med olika typer av IT-relaterade problem.

Uppdraget startar så snart vi funnit rätt person.

Arbetsuppgifter
Som onsitetekniker hos vår kund kommer du att arbeta med samtliga kunder inom koncernen, alla med olika typer av verksamhetsområden. Din uppgift är att lösa alla incidenter som inte kan lösas remote av en servicedesk. Du kommer även att driva mindre projekt så som driftsättning av ny site, vilket innebär att exempelvis nya fysiska kassasystem ska installeras, integreras och konfigureras. Det är ett väldigt varierande arbete där små utmaningar mixas med stora. Du kommer att jobba i team, i par eller ensam.

Teamet leds av chef för onsitesupport och du kommer att ingå i en grupp på cirka 15 tekniker i blandade åldrar.

Din profil
För att passa för rollen så har du grundläggande/avancerad kunskap inom support. Du har en god kännedom kring hårdvara. Du uppskattar praktiskt arbete då arbetsuppgifter så som kabeldragning och liknande ingår som en del av dina arbetsuppgifter. Då du kommer att hantera många olika typer av problem så har du en god inlärningsförmåga när det kommer till IT och teknik i stort. Som person är du orädd och ansvarsfull. Du har i grunden en positiv inställning, är en lagspelare och litar på din egen och dina teammedlemmar förmåga att lyckas.
Körkort är ett krav då det blir en del resande och att man ibland behöver låna poolbil.
Något för dig? Ansökningar behandlas löpande så välkommen med din ansökan redan idag.

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, även om de har några år på nacken. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna.

Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste IT-företag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

På Centric är din utveckling i centrum och nu påbörjar vi den resan redan på första intervjun. Alla som jobbar med IT vet att det är superviktigt att hålla sig uppdaterad. Att dessutom vara certifierad är ett värdefullt kvitto på din kompetens som du har nytta av oavsett arbetsgivare och uppdrag. För att visa att vi på Centric förstått hur viktigt detta är, får du nu redan på första intervjun skriva ett valfritt MOS (Microsoft Office Specialist) eller MTA (Microsoft Technology Associate) certifikat till ett värde av 1200 kr. Blir det aktuellt med flera intervjuer får du självklart skriva fler cert. Fattar vi sedan tycke för varandra och du blir anställd - ja, då får du möjlighet att skriva ännu fler cert. På Centric tror vi på kompetensutveckling och bjuder gärna på certifieringar.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med över 380 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nå't. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Agnes Janson på 0734-159393 eller agnes.janson@centric.eu.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
10 mars 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga