Centric Professionals AB · Publicerad 4 nov 2021

Söker du ett jobb där du får kombinera att arbeta med människan och tekniken? Trivs du med att arbeta i en bred roll där du axlar ansvaret som Local Site Support tillsammans med dina kollegor? Vill du dessutom arbeta i centrala Göteborg med ett kompetent team? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi på Centric söker nu en onsitetekniker till ett uppdrag hos vår kund som är specialiserade inom informations- och kommunikationsteknologi.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att bygga på din karriär.

Arbetsuppgifter
Som Onsitetekniker kommer du att tillhöra ett team på 5 personer där ni tillsammans arbetar för att supportera och lösa användarnas och organisationens IT-relaterade ärenden. Det är en bred roll som innebär att du en del av dagen arbetar i företagets Front Desk med att ta emot användarärenden och den andra delen av dagen är du ute i företagets lokaler med att felsöka t ex en switch eller en printer.

Du kommer att arbeta med felsökning och support på bland annat:
  • Office 365
  • Outlook
  • Nätverksutrustning
  • Mobila enheter
  • Printer
Din profil
Vi söker dig som har en teknisk gymnasieutbildning i grunden eller besitter motsvarade arbetslivserfarenhet. Du har med fördel några månaders erfarenhet av att arbeta som IT-Tekniker, antingen genom praktik eller jobb. Du har en grundförståelse för tekniken och tycker det är roligt att utvecklas. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Som person har du ett intresse för IT och teknik och trivs i en roll där du får kombinera både tekniken och kontakten med medarbetare. Du har ett servicetänk och en problemlösande förmåga. Vidare har du en prioriteringsförmåga samt trivs med att arbeta både i team och självständigt.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi kan erbjuda dig
Förutom vårt härliga gäng av konsulter och kollegor får du som anställd hos Centric alla verktyg du behöver för utvecklas i din yrkesroll. Vi sätter stort värde i att våra medarbetare utvecklas och höjer sin kompetens. Vi erbjuder därför alla våra konsulter möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan där vi bekostar såväl studiematerial samt certifieringar. Vi genomför regelbundet spännande och roliga aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under trevliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 370 anställda och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Alexandra Fahlström på tfn: 0734-159 388 eller alexandra.fahlstrom@centric.eu.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
3 jan 2022
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga