Centric Professionals AB · Publicerad 22 jan 2020

Vill du arbeta som systemadministratör på ett internationellt bolag som levererar lagerlösningar i framkant där kundnöjdhet är i fokus? Centric söker nu för Constructors räkning en systemadministratör.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Centric, men du kommer anställas direkt hos Constructor.

Arbetsuppgifter
I rollen kommer du ansvara för utveckling, underhåll och förbättring av QlikViewmiljön såsom att skapa funktionella verktyg, analysera data etcetera. Till din hjälp har du en inhyrd partner. Målet är att ersätta Qlikview och på sikt gå mot en Data Warehouse-lösning. Du som systemadministratör kommer att vara med på en spännande resa framåt då du kommer att vara delaktig i att bygga upp Data Warehouse-lösningen inom bolaget.

En stor del av arbetet innebär att kommunicera med olika delar av organisationen och för att på bästa sätt förstå affären och därmed proaktivt kunna skapa rapporter och mervärde till verksamheten.

Constructor är en helhetsleverantör av förvarings- och logistiklösningar där Constructor Sveriges huvudkontor och centrallager finns i Göteborg. Företaget erbjuder sina kunder stöd genom hela processen, från den första planeringen till installation, service och support. Du kommer att utgå från Göteborgskontoret men i och med att företaget finns representerade i hela Europa ingår resor som en naturlig del av din roll.

Din profil
Vi ser att du har goda kunskaper inom SQL med fokus på Data Warehouse samt har grundläggande kunskaper inom Qlikview. Du har goda generella kunskaper inom IT. För att trivas och för att kunna leverera på jobbet så har du ett stort intresse för siffror och processer. Du har även tidigare erfarenhet av projektledning.
Vi tror att du som person är du öppen och kommunikativ och tycker om att forma och påverka ditt eget arbete.

Du talar flytande svenska och engelska men ytterligare ett språk som tyska eller spanska är meriterande. Du är flexibel då det i tjänsten ingår cirka 20-40 resor per år inom Europa.

Vi kan erbjuda dig
Constructor är en ledande leverantör av logistik och förvaringslösningar. Vi erbjuder våra kunder stöd genom hela processen, från den första planeringen till installation, service och support.

Vi är medlem av koncernen Gonvarri Material Handling, där även varumärkena Dexion, Kasten och PSS finns representerade.
Vi levererar förstklassiga, innovativa lagerlösningar som uppfyller våra kunders behov av lagring, oavsett storlek eller bransch. Vi levererar till i stort sett alla världens kontinenter och har hjälpt några av världens ledande varumärken.

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Agnes Janson på 0734-159393 eller agnes.janson@centric.eu.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
22 mars 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga