Centric Professionals AB · Publicerad 14 sept 2021

Centric söker nu en supporttekniker till ett uppdrag hos en av våra kunder i Göteborg. Har du tidigare erfarenhet av IT-support från antingen praktik via utbildning eller arbete? Är du dessutom serviceminded och vill ta nästa steg i karriären? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att bygga på din karriär.

Arbetsuppgifter
Som supporttekniker på 1st line så kommer du att arbeta på vår kunds kontor i Göteborg. Du tillhör ett team med IT-tekniker och i din roll arbetar du huvudsakligen med support och felsökning via telefon och i ärendehanteringssystem.

Arbetsuppgifter som ingår i rollen är teknisk dokumentation samt support på:
  • Verksamhetsspecifika applikationer
  • Active directory
  • Office 365
  • Citrix
  • Skrivare
  • Nätverk
  • Mobila enheter (iOS & Android)
Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av IT-support genom antingen praktik via utbildning eller från arbete. Du har med fördel erfarenhet av att arbeta med användaradministration i Active Directory samt felsökning på PC, Office 365, Skrivare etc.

Som person är du serviceminded, kommunikativ och pedagogiskt. Du har ett stort intresse för IT och teknik och vill ständigt lära dig mer. Här får du en chans att utvecklas i din yrkesroll. Du vågar fråga om det är något du inte förstår samt driver arbetet framåt och hittar lösningar.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Något för dig? Ansökningar behandlas löpande så registrera din ansökan redan idag!

Vi kan erbjuda dig
Förutom vårt härliga gäng av konsulter och kollegor får du som anställd hos Centric alla verktyg du behöver för utvecklas i din yrkesroll. Vi sätter stort värde i att våra medarbetare utvecklas och höjer sin kompetens. Vi erbjuder därför alla våra konsulter möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan där vi bekostar såväl studiematerial samt certifieringar. Vi genomför regelbundet spännande och roliga aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under trevliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 370 anställda och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Alexandra Fahlström på tfn: 0734-159 388 eller alexandra.fahlstrom@centric.eu.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
13 nov 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga