Centric Professionals AB · Publicerad 22 dec 2020

Har du studerat IT på gymnasiet med innehållande praktik eller har du motsvarade arbetslivserfarenhet? Vill du ta ditt första steg inom IT-världen eller vill du bredda dina kunskaper? Då kan tjänsten som utrullningstekniker vara något för dig!

Projektet startar inom kort och förväntas pågå i 4 månader. Eventuell förlängning kan vara möjlig för rätt person.

Arbetsuppgifter
I rollen som utrullningstekniker så kommer du att arbeta hos vår kund i Göteborg. Uppdraget innebär att resa runt till företagets olika kontor i Göteborgsområdet för att installera Windows 10 och Office 365 på personalens datorer. Du kommer att få upplärning och har stöttning via chefen under projektets gång.

Din profil
Vi söker dig som har studerat IT på gymnasiet samt har haft en praktik inom området alternativt har motsvarande arbetslivserfarenhet. Då du kommer att resa runt en del i tjänsten så behöver du ha B-körkort men du får låna en bil av företaget.

Som person är du självgående då du självständigt kommer att utföra dessa arbetsuppgifter. Du är ambitiös och driver på arbetet framåt samt är inte rädd för att be om råd ifall du behöver hjälp. Du är dessutom nyfiken och har ett stort intresse för IT.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Något för dig? Ansökningar behandlas löpande så registrera din ansökan redan idag!

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, även om de har några år på nacken. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna.

Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste IT-företag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med över 380 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Alexandra Fahlström på 0734-159388 eller alexandra.fahlstrom@centric.eu.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
20 feb 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga