Chalmers Industriteknik · Publicerad 1 sept

Affärsområdet återvinning och hållbar materialanvändning på Chalmers Industriteknik (CIT) växer och har många spännande uppdrag. Hos oss får du en ansvarsfull och utvecklande roll genom att leda, koordinera och arbeta i projekt som främjar svensk och europeisk konkurrenskraft genom ökad materialåtervinning och återanvändning.

Arbetsbeskrivning

Med övergripande syftet att bidra till ett resurseffektivt samhälle kommer du leda och delta i såväl stora internationella forsknings- och utvecklingsprojekt som i mindre projekt direkt mot enskilda företag, ofta inom återvinningsindustrin. Arbetet innefattar projektledning, processkartläggningar, problemanalyser, utförande och analys av tidsstudier, beräkningar, presentationer samt underhåll och utveckling av nya kundkontakter.

Exempel på uppdrag som du driver hos kund innefattar att effektivisera produktionsprocesser och produktionsupplägg i verkstadsmiljöer och att optimera kapacitet- och resursutnyttjande i producerande verksamheter. Du får stor frihet under ansvar och en roll i affärsutvecklingsarbetet.

Din profil

Vi söker dig som har en akademisk examen som civilingenjör eller civilekonom med relevant inriktning. Du har arbetserfarenhet från konsult och/eller industrisektorn och har arbetat med produktionseffektivisering med hjälp av lean-metodik. Du är van vid arbete i industriella miljöer och nyfiken på att ta del av ny kunskap och nya erfarenheter.

Tjänsten kräver att du är analytisk och strukturerad, är bra på att organisera och leda projekt samt att leverera i tid. Vidare kommunicerar du obehindrat i skrift och tal på såväl svenska som på engelska. Gruppen du kommer arbeta i kännetecknas av nyfikenhet, flexibilitet, noggrannhet och lyhördhet, vilket är egenskaper vi värdesätter hos våra anställda. Som projektledare arbetar du nära våra kunder och samarbetspartners och det är därför viktigt att du är en lagspelare och alltid har ett professionellt och ansvarsfullt förhållningssätt. Samtidigt är du duktig på att arbeta självständigt och ta ansvar för dina egna resultat. I din roll blir det viktigt att sätta sig in i och förstå såväl akademins som industrins drivkrafter och utmaningar.

Du erbjuds

Tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader. Ansök genom att skicka ditt CV till gruppchef Klas Cullbrand på klas.cullbrand@cit.chalmers.se. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista andökningsdatum.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Chalmers Industriteknik (CIT) är en stiftelse grundad av Chalmers tekniska högskola med drygt 100 MSEK i årlig omsättning och 85 anställda, varav 50% med doktorsexamen. CIT erbjuder kunskapssäkrade och kunskapsförädlande tjänster för stöd i industriella utvecklingsprocesser som representerar det unika kunnandet inom Chalmers. Vår vision är att vara nummer 1 som forskning och utvecklingspartner till företag såväl som till forskare på Chalmers.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Chalmers Industriteknik tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga