Chalmersfastigheter · Publicerad 19 maj 2020

Vi skapar hållbara och inspirerande campus och mötesplatser i världsklass. På detta sätt bidrar Chalmersfastigheter till att Chalmers får så bra förutsättningar som möjligt för att uppnå sitt mål - att vara ett internationellt ledande tekniskt universitet. En viktig del i vårt arbete är att stötta och synliggöra Chalmers vision "För en hållbar framtid" och här spelar utformningen av campusmiljöerna en avgörande roll. Just nu finns möjlighet att bli en del av vår verksamhet i en roll som Projektchef.

Vi söker dig som vill vara med att utveckla enheten och medarbetarna till att skapa "världens bästa" projektgenomförandeorganisation. Som projektchef ansvarar du för att din avdelning driver ny- till och ombyggnadsprojekt med ett stort kund-, och hållbarhetsfokus.

Ditt ansvar och dina arbetsuppgifter:
  • Ansvara, leda och utveckla enheten till en ännu starkare projektgenomförandeorganisation
  • Ansvara för att samtliga ny- till och ombyggnadsprojekt, samt entreprenader genomförs på ett ekonomiskt och kvalitetssäkrat vis så att maximal nytta erhålls för Chalmers som helhet
  • Ansvar för hållbarhetsarbetet inom projektenheten samt aktivt bidra till fortsatt utveckling av hållbarhetsfrågan inom hela bolaget
  • Genomföra och överlämna projekt med god samverkan med övriga enheter i bolaget
  • Formellt personalansvar för tre projektledare
  • Driva egna ny- om- & tillbyggnadsprojekt med ansvar för kalkyl, upphandling och genomförande
  • Ingå och ta en aktiv roll i bolagets ledningsgrupp
  • Samverkan med övriga enheter inom Chalmersfastigheter samt Chalmers
Känner du igen dig på följande

I grunden är du en trygg projektledare med god erfarenhet från fastighetsbranschen alternativt konsult- eller entreprenadsidan där du har arbetat med bygg- och projektledning med resultatansvar och är väl bekant med hur detta samverkar med fastighetsförvaltning. Du har goda kunskaper inom upphandlingar och erfarenhet av miljöledning- och kvalitetssystem. Hållbarhetsfrågorna har alltid varit självklara inslag i din vardag och ligger dig nära.

För rollen som projektchef behöver du ha goda ledaregenskaper och har du inte tidigare haft det formella personalansvaret kan det här bli ett spännande nästa steg för dig. Förutom att bidra med expertis inom ditt område är det viktigt att du är en lagspelare med ett gediget intresse och inblick i organisationen som helhet. Du trivs i ett nära samarbete med såväl kollegor som externa parter. Utbildningsmässigt har du relevant högskoleutbildning eller motsvarande med inriktning mot bygg alternativt fastigheter.

Din ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Chalmersfastigheter med Jerrie. Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult, Helena Bruman, 0735-405262 eller helena.bruman@jerrie.se. Du ansöker med bifogat CV på jerrie.se. Välkommen med din ansökan senast 5 juni.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Chalmersfastigheter är Chalmers eget fastighetsbolag och består i dagsläget av 35 medarbetare. Deras primära uppgift är att försörja Chalmers med både egenägda lokaler och genom att hyra in fastigheter och lokaler från andra fastighetsägare till Chalmers verksamhet men de är även en viktig del i att förverkliga Chalmers vision om en hållbar framtid genom utvecklingen av deras campus. Chalmers verksamhet är samlad i campusmiljöer på Lindholmen och Johanneberg samt verksamhet vid Onsala Rymdobservatorium på Råö. Med genomtänkta campusområden vill de skapa bästa förutsättningar för utbildning, forskning och samverkan som kommer alla till nytta.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
5 juni 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga