Christian Berner · Publicerad 18 nov 2021Vi på Christian Berner nöjer oss inte med att tillhandahålla rätt produkter från ledande leverantörer, utan erbjuder tjänster som gör att du alltid kan förvänta dig någonting mer. Våra produkter, vår höga servicegrad och vår kompetens förbättrar industrier över hela Norden. Att köpa tekniska komponenter, material och avancerad utrustning är en process som ofta involverar många beslut. Med över 120 års erfarenhet som strategisk partner och rådgivare mellan tillverkare och kunder strukturerar och effektiviserar vi beslutsprocessen.

Vi söker nu en teknisk innesäljare till området Miljö- och vätsketeknik. I rollen som Teknisk Innesäljare hos oss på Christian Berner spelar du en central roll i säkerställandet av att våra kunder får den tekniska rådgivning och som de förtjänar beträffande våra lösningar, projekt och produkter. Inom Miljö- och vätsketeknik tillhandahåller vi allt från komponenter till färdiga systemlösningar inom dosering, mät och analysinstrument och desinfektionssystem.

I rollen som Teknisk innesäljare hos oss på Christian Berner ansvarar du för att genom teknisk rådgivning konvertera inkommande kundförfrågningar via mail och telefon till försäljning som skapar mervärde för våra kunder. Du ansvarar för att bereda och bevaka offerter, årsofferter, årsavtal och projekt och genomför analyser av kundens krav, behov och önskemål utifrån t.ex. tekniska specifikationer och ritningar. Du säkerställer ordning och reda i affärssystemet, har leverantörskontakter och är ett ovärderligt stöd för våra Tekniska utesäljare.

I din roll arbetar du nära våra Tekniska utesäljare, våra leverantörer och övriga funktioner inom Miljö- och vätsketeknik. Du utgår från vårt kontor i Mölnlycke och arbetar kontorstider med möjlighet till flextid samt möjlighet till att jobba hemifrån vid behov.

Om dig
Vi tror att du, precis som vi, har ett stort intresse för teknik och kundrelationer. Vi är nämligen övertygade om att det är människorna, i kombination med teknik, som skapar framgångsrika organisationer. Som tidigare nämnts är rollen som Teknisk innesäljare just väldigt teknisk, vilket förutsätter att du har en utpräglad teknisk förståelse och kompetens, företrädelsevis med erfarenhet med försäljning av instrument och applikationer inom vattenrening mot industri och kommun . Vidare är du affärsmässig, konsultativ och har ett utpräglat servicesinne där du sätter kunden i första rum. Du är noggrann, strukturerad, kommunikativ och du värdesätter en arbetsplats där vi samarbetar för att nå gemensam framgång.

Vidare så ser vi gärna att du...
  • Har gedigen erfarenhet av teknisk B2B försäljning mot industrin och/eller kommun
  • Kan läsa och tolka tekniska ritningar med en vana av att driva/stötta affärer i projektform där offerter och beräkningar varit en del av din vardag
  • Har en teknisk eftergymnasial utbildning, alternativt kompenserar det med en lång erfarenhet av teknisk konsultation
  • Är självgående, initiativtagande och strukturerad och identifierar dig med våra värdeord; engagemang, spetskompetens och service
  • Är en van användare av CRM, affärsstödssystem och Officepaketet
  • Har förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift
Vi erbjuder
  • Chansen att vara en del av ett välrenommerat företag och en koncern med det bästa av två världar; vi har en anrik historia med en expansiv tillväxtresa framför oss där du kommer vara en nyckelspelare
  • Möjligheten att vara en del av ett sammansvetsat, varmt och kompetent team
  • Den roligaste tiden i din karriär som Teknisk innesäljare
Kände du precis att den här annonsen är skriven för dig? Då ska du ansöka redan idag!

I denna rekrytering samarbetar vi med Kristin Axelsson på SalesOnly. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig ödmjukt att söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Vi jobbar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan - finns annonsen kvar så är den fortfarande sökbar! Alla inledande intervjuer kommer under rådande omständigheter ske via video - med fysiska möten med Christian Berner innan anställning. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
13 dec 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Innesäljare

Inga fler liknande jobb tillgängliga