Cifab Trading AB · Publicerad 1 nov 2021

CIFAB har mer än 50 års erfarenhet som leverantör av högkvalitativ fordonsvård. Verksamheten bedrivs utifrån kontoret i Klippan, Göteborg. CIFAB har haft en god ekonomisk tillväxt de senaste åren och omsätter idag ca 66 msek med en god lönsamhet. Vi har en ambitiös och tydlig vision 2024 med stark expansion och söker nu en

Key Account Manager / KAM

Göteborg

CIFAB erbjuder produkter inom affärsområdena konsument, proffs & storförbrukare, carwash samt private label. Vår vision är att göra fordonsvård enklare, roligare och mer effektiv. CIFAB:s varumärken och produkter finns hos i stort sett alla butiker som säljer bilvård till konsument. CIFAB har generalagenturen för Sonax och jobbar även med märken som Glosser, QUIXX, Shinemate, Little Joe och Areon. Vi säljer även private label produkter till ett flertal europeiska kunder under deras respektive varumärke.

Om tjänsten

Som Key Account Manager kommer du att arbeta med försäljning och förhandling med våra centrala kunder. Kunderna finns inom retail och du kommer att ansvara för att vidareutveckla några av våra viktigaste kedjekunder i Sverige såsom OK Q8, Jula och Hall Miba. Du kommer även säkerställa att vi skapar och utvecklar nya viktiga kedjekunder på den norska marknaden, där vår potential är mycket stor.

Du kommer att arbeta med långsiktiga kundrelationer med många kontaktytor och ha ett nära samarbete med KAM, marknad, inköp och ekonomi. I tjänsten ingår att vara med på mässor, som exempelvis Bilsport Custom and Performance på Elmia, som är Sveriges tredje största publika mässa. Du kommer även medverka på mässor tillsammans hos våra kedjekunder samt på leverantörsträffar. För att lyckas i rollen kommer du få arbeta med mycket frihet under ansvar och ha en tydlig budget med lönsamhetsansvar. Du kommer kunna påverka vår sortimentsutveckling genom ett nära samarbete med våra kunder och deras kommande behov och önskemål på våra produkter/tjänster.

I tjänsten inår resande med en del övernattningar och du kommer att rapportera till vår försäljningschef.

"Cifab är en öppen och flexibel organisation som ser sina anställda som sin viktigaste resurs. Säljorganisationen arbetar mot uppsatta mål och har en stor frihet att fatta egna beslut i syfte att nå dessa mål. Planering är viktigt för att lyckas, men när nya förutsättningar dyker upp är det alltid nära till beslut."

Läs mer om vad Björn Forssén har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/cifab

Din profil

För att lyckas i denna nyckelroll som Key Account Manager vill vi att du:
  • har en gedigen erfarenhet av att arbeta som KAM inom retail
  • har ett mycket bra affärsmannaskap och strukturerat arbetssätt
  • är relationsstark, aktiv och trivs med att både skapa, utveckla och bibehålla kundrelationer
  • är en teamspelare med ett stort engagemang som gillar att sprida positiv energi
  • har flytande kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska
Det är meriterande om du har erfarenhet av näthandel och/eller intresse av bilar då vi arbetar med bilvård. Din personlighet väger tungt och du vill hellre arbeta i en flexibel miljö där du själv kan påverka och alla hjälper varandra istället för att arbeta i en stor organisation med stora backofficefunktioner.

Vi erbjuder

En härlig kontorsmiljö vid vattnet nere vid Klippan och en kultur som präglas av att det är högt i tak och snabbt till beslut. Du får goda möjligheter att påverka och forma utvecklingen av tjänsten.

Kontakt och ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Dan Andersson. Du når Dan på 0708-12 88 88.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
CIFAB har mer än 50 års erfarenhet som leverantör av högkvalitativ fordonsvård. CIFAB erbjuder produkter inom affärsområdena konsument, proffs & storförbrukare, carwash samt private label. Vår vision är göra fordonsvård enklare, roligare och effektivare. CIFAB:s varumärken och produkter finns hos i stort sett alla butiker som säljer bilvård till konsument. CIFAB har generalagenturen för Sonax och jobbar även med märken som Glosser, Xeratec, Shinemate, Little Joe och Areon. Vi säljer även private label produkter till ett flertal europeiska kunder under deras respektive varumärke.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 dec 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga