Collector Bank AB · Publicerad 23 mars 2020

OM TJÄNSTEN:
På Collector Bank är innovation den största drivkrafter. Med snabbhet, flexibilitet och tekniken i fokus anpassar de tjänster och utvecklar nya lösningar utifrån kunders behov. Collector är en digital nischbank som utvecklar finansiella lösningar för privat- och företagskunder.

Gruppen factoring och lån söker en junior utvecklare till deras team. Här lägger man fokus på helheten och vill att man som utvecklare förstår produkten och är delaktig i dess utveckling, inte bara i det tekniska utan även i det kreativa. Teamet på tolv personer jobbar nära och man är med i hela processen från diskussion till färdig mjukvara. Fokuset ligger på att digitalisera produkten och hitta en bra kombination av det nya och det traditionella.

Collector är till exempel en av de första bankerna som erbjuder sina kunder helt digital onboarding för små och mellanstora bolag.

Som ny utvecklare i teamet är det viktigt att du gillar att arbeta med produktutveckling. Du har ett intresse för domänmodulering, domändesign och du lägger mycket vikt på clean code.

det viktigt att trivas på jobbet. För att du ska må bra och ha kul på jobbet prioriterat Collector en bra arbetsmiljö, du får möjligheten att träna på lunchen och massage på arbetstid varannan vecka. Eller varför inte ta en match i shuffleboard med dina kollegor!

Vi söker dig som:
Har läst på universitet/högskola med intresse för objektorienterad-programmering samt viljan att hela tiden lära dig nya saker. Du jobbar bra i team, och tycker om att ditt arbete spelar roll. Du är duktig på att hitta lösningar och förmedla dessa i tal och skrift på både svenska och engelska.

Följande är meriterande:
  • Erfarenhet av Windows-miljö (Visual Studio, C#/.NET)
  • Agil utveckling
  • SQL (Sql Server)
OM FÖRETAGET:
Collector är mycket mer än en bank. De är också ett entreprenörsdrivet teknikföretag som brinner för att förverkliga idéer - Deras egna och andras. Privatsidan innefattar sparkonton, privatlån, kreditkort och digitala finansprodukter som Spira, Betalkoll och Collector Bank-appen. Segmentet företag omfattar betallösningar för e-handel och butik, factoring och företagskrediter, samt fastighetskrediter och inkassoverksamhet.

Om anställningen:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday men med ambition att du efter 6-12 månader blir anställd direkt hos Collector.

Startdatum:
Enligt överenskommelse.

Övrig info:
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Lilla bommens torg 11
  • Kontaktuppgifter: Rebecka Forsman, recruiter
  • Lön: Fast månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufas.

Om friday:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Collector är mycket mer än en bank. De är också ett entreprenörsdrivet teknikföretag som brinner för att förverkliga idéer - Deras egna och andras. Privatsidan innefattar sparkonton, privatlån, kreditkort och digitala finansprodukter som Spira, Betalkoll och Collector Bank-appen. Segmentet företag omfattar betallösningar för e-handel och butik, factoring och företagskrediter, samt fastighetskrediter och inkassoverksamhet.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
23 maj 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Back-end utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga