Collector Bank AB · Publicerad 15 apr 2020

OM TJÄNSTEN:
Du kommer att ingå i ett produktteam som har en tydlig mission och ett ansvar för att leverera värde till kunderna och till Collector. Teamet bygger och säljer marknadsledande betallösningar för butiker och e-handlare i Norden samt Tyskland och Österrike. 2020 är ett spännande år för då det finns massor av spännande produktidéer som vi vill att du är med och bidrar till. Stort fokus ligger på kundupplevelsen och att man har förståelse för alla delar i processen. Kombinationen med finansiella transaktioner och ny teknik gör Payments till ett spännande och utmanande område där du får vara med och påverka framtidens sätt att handla och betala på.

Som frontendutvecklare på Collector Bank Payments är du en viktig spelare deras vision om att bli det självklara valet för de allra största handlarna i Norden! Teamet består av tjejer och killar med olika kompetens som Frontend, Backend, QA och UX.

Collector erbjuder tekniskt avancerade produkter, fantastiskt kompetenta kollegor och en härlig atmosfär där teknik i framkant används för att lösa kundernas verkliga problem.

För Collector är det även viktigt att alla ska trivas på jobbet. För att du ska må bra och ha kul på jobbet prioriterar Collector en bra arbetsmiljö, du får möjligheten att träna på lunchen och massage på arbetstid varannan vecka. Eller varför inte ta en match i shuffleboard med dina kollegor!

Vi söker dig som:
Har läst på universitet/högskola med intresse samt erfarenhet av frontendutveckling. Du jobbar bra i team, och tycker om att ditt arbete spelar roll. Vi ser gärna att du har sidoprojekt att visa upp inom liknande område. Du är duktig på att hitta lösningar och förmedla dessa i tal och skrift på både svenska och engelska. Vi ser gärna att du är väl bevandrad i SASS och react.js eller kanske vue.js. Vidare ser vi gärna att du har ett intresse för molnbaserade lösningar.

Följande tekniker används idag:
  • React.js / typescript / vue.js / vanillajs
  • Azure
  • .net core
  • Docker
  • Kubernetes
Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet där driv och passion kommer värderas högt. Du skall vara duktig på att uttrycka dina idéer och tankar på ett tydligt sätt. Vidare efterfrågas egenskaper som ambitiös, utvecklingsorienterad och problemlösande. Vidare söker vi dig som är en hungrig, driven och engagerad frontendutvecklare som har en förståelse för kundens perspektiv för att bygga det bästa systemet. Vi värdesätter att du har en förmåga att välja rätt lösning utifrån situation och premierar enkelhet framför komplexitet där det går.

Om anställningen:
Rekryteringen kommer att hanteras via Friday.

Övrig info:
  • Omfattning: Heltid
  • Startdatum: Flexibelt
  • Placering: Lilla bommens torg 11
  • Kontaktuppgifter: Rebecka Forsman
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufas.

Om friday:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Collector är mycket mer än en bank. De är också ett entreprenörsdrivet teknikföretag som brinner för att förverkliga idéer - Deras egna och andras. Privatsidan innefattar sparkonton, privatlån, kreditkort och digitala finansprodukter som Spira, Betalkoll och Collector Bank-appen. Segmentet företag omfattar betallösningar för e-handel och butik, factoring och företagskrediter, samt fastighetskrediter och inkassoverksamhet.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
8 juni 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga