Collector Bank · Publicerad 5 nov 2019

Vi växer! Vi söker Fraud Agent - Collectors egna "detektiv", där du kommer du ha som huvuduppgift att hantera bedrägerier. Nyfiken? Läs mer!

Om collector bank

Collector är mycket mer än en bank. Vi är också ett entreprenörsdrivet teknikföretag som brinner för att förverkliga idéer - våra egna och andras.

Vi utvecklar finansiella tjänster för privat- och företagskunder. Vi lägger stor vikt vid att skapa smarta, digitala lösningar som förenklar våra kunders vardag. För privatpersoner erbjuder vi sparande, lån, kreditkort och finansiella appar. För företag erbjuder vi företags- och fastighetskrediter, factoring samt betallösningar för e-handel och butik.

Våra kontor finns i Göteborg (huvudkontor), Stockholm, Helsingfors, Åbo och Oslo. Koncernens moderbolag Collector AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm.

Om tjänsten

Som nordens ledande digitala nischbank erbjuder vi våra kunder trygga och säkra tjänster. Då vår verksamhet ständigt växer utökar vi vårt Fraud-team.

Rollen som Fraud Agent ingår i Collector Banks bedrägeriavdelning som arbetar för att säkerställa att de bedrägerier som genomförts hanteras korrekt med hänsyn till samtliga involverade parter såsom utsatt person, e-handlare och Collector Bank. Rollen innebär en hög grad av ansvar och sekretess och du kommer ingå i ett team med kompetenta och engagerade medarbetare.

Arbetsuppgifter som ingår i tjänsten:
 • Administrera nya fall av bedrägerier
 • Samla in information om det aktuella händelseförloppet
 • Analysera ärendet ur ett juridiskt och ekonomiskt perspektiv
 • Följa upp pågående ärenden med polis, jurist och våra e-handlare
 • Hantera gemensam telefon och e-post
Tjänsten är en timsanställning på ca 20 timmar/vecka med start omgående eller enligt överenskommelse.

Har du en annan huvudsaklig sysselsättning, tex studier, och inte har möjlighet att arbeta just 20 timmar/vecka, välkommen att höra av dig till oss så ser vi på vilka möjligheter som finns. Tänk gärna igenom hur mycket arbetstid du kommer kunna avsätta vid sidan av dina studier.

Om dig

Vi tror att du har erfarenhet av att arbeta administrativt och har goda kunskaper av att utföra ditt arbete digitalt. För att trivas i vår företagskultur trivs du i en fartfylld miljö i en föränderlig organisation.
 • Du har en god förmåga att ta till dig mycket information
 • Du fattar självständiga beslut utifrån uppsatta regelverk
 • Du kan hantera uppgifter som innefattar daglig problemlösning
 • Trivs med att vara kontaktperson för både våra samarbetspartners och slutkunder
 • Duktig på att uttrycka dig i tal och skrift, på svenska och engelska
 • Mariterande om du dessutom talar danska, finska eller norska
 • Meriterande är om du har erfarenhet av arbete inom E-Commerce, lån eller kort
Vi tror dessutom att du har en god analytisk förmåga och att du är självgående, strukturerad, effektiv och lösningsorienterad.

INTRESSERAD?

Vad kul! Ansök innan 24 november 2019 så återkommer vi till dig. Har du frågor eller vill veta mer? För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria dos Santos, Teamleader Fraud, på telefonnummer 010-161 02 73.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Collector är en digital nischbank som erbjuder nytänkande finanslösningar för privat- och företagskunder. Med snabbhet, flexibilitet och teknik i fokus utvecklar vi lösningar utifrån våra kunders behov. Verksamheten omfattar privatlån, kreditkort, betallösningar för e-handel och butik, factoring, företagskrediter, fastighetslån och sparkonton. Vår starka företagskultur, präglad av entreprenörskap, engagemang och etik har bidragit till en stark tillväxtresa. Collector AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
24 nov 2019
Anställning
Extrajobb
Antal Tjänster
1
Underkategori
Bank & Finans
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga