Collector Bank · Publicerad 12 juni 2019

Är du en positiv och engagerad person med stor drivkraft som vill arbeta i en bred och varierad HR-roll med mycket ansvar? Vill du verka i ett värderingsstyrt tillväxtbolag som präglas av entreprenörskap, engagemang och etik där man har hög tilltro till den enskilda medarbetarens förmåga?

Om collector bank

Collector är mycket mer än en bank. Vi är också ett entreprenörsdrivet teknikföretag som brinner för att förverkliga idéer - våra egna och andras.

Vi utvecklar finansiella tjänster för privat- och företagskunder. Vi lägger stor vikt vid att skapa smarta, flexibla och digitala lösningar som förenklar våra kunders vardag. För privatpersoner erbjuder vi sparande, lån och bolån, kreditkort och finansiella appar. För företag erbjuder vi företags- och fastighetskrediter, factoring samt betallösningar för e-handel och butik.

Våra kontor finns i Göteborg (huvudkontor), Stockholm, Helsingfors, Åbo och Oslo. Koncernens moderbolag Collector AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm.

Tjänsten

Rollen som HR Business Partner är en bred och varierande tjänst med mycket ansvar. Du ansvarar för en dedikerad del av organisationen och arbetar nära chefer och medarbetare för att vara en affärsnära part som bistår med proaktiva lösningar och långsiktighet, allt för att skapa förutsättningar för våra medarbetare att nå sina mål.

Du kommer att stötta chefer i alla personalrelaterade frågor och arbeta med både operativa och strategiska frågor. Du förväntas agera som en proaktiv partner som har kunskap och förståelse för verksamheten och dess behov. Då Collector är ett tillväxtbolag kommer en stor del av rollen bestå av rekrytering. Du kommer att vara övergripande ansvarig för specifika HR-processer och du bidrar till HR-teamets leveranser i att vidareutveckla företagets kultur. Dessutom innehåller tjänsten administrativa arbetsuppgifter och att fortsätta vår redan långt komna digitalisering samt att hålla i vissa utbildningar för våra ledare.

Du kommer att jobba nära kompetenta HR-kollegor med olika inriktning.

Arbetsuppgifter som ingår i tjänsten:
 • Rekrytering
 • Dagligen konsultera chefer och medarbetare i organisationen
 • Arbetsrättsliga ärenden, stora som små
 • Organisations- och kompetensutveckling
 • Ledarskapsutveckling samt att utveckla självledarskapet i koncernen
 • Löpande arbetsmiljöarbete
Tjänsten är en tillsvidareanställning, vilken föregås av en provanställning.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du som söker är engagerad, ansvarsfull och serviceinriktad. Du trivs i en fartfylld miljö där du förväntas vara flexibel och ta många egna initiativ. För att lyckas med det är du energirik men fokuserad. Du är en teamspelare som har god samarbetsförmåga, är utåtriktad och skapar förtroende hos både chefer och medarbetare. Du är trygg i rollen som HR Business Partner och har ett modernt synsätt på HRs funktion i en organisation.

Du är också van vid ett självständigt arbetssätt och att leverera med hög kvalitet. För att passa in i teamet behöver du vara en positiv person som ser möjligheterna och är lösningsfokuserad.

Vi ser att du som söker tjänsten har:
 • Arbetat i en bred affärsnära HR-roll
 • Stor erfarenhet av fördomsfri rekrytering
 • God kompetens inom arbetsrätt och arbetsmiljö
 • God kommunikativ förmåga i både tal och skrift
 • Akademisk examen med inriktning mot personal och ledarskap
Collector banks erbjudande till dig

Som medarbetare på Collector Bank blir du en del av vår starka företagskultur, som kan beskrivas utifrån våra värdeord entreprenörskap, engagemang och etik. Vi präglas av öppenhet inför nya idéer och innovation, samt engagerade människor som drivs av att få saker att hända, tänker stort och utmanar sig själva varje dag.

Känner du att det passar in på hur du skulle vilja ha det på din arbetsplats tror vi att du kommer att trivas bra tillsammans med oss!

Vi erbjuder dig att få vara en del av ett spännande företag med goda utvecklingsmöjligheter, kompetenta och engagerade kollegor, ett riktigt bra förmånspaket, löpande kompetensutveckling, satsning på god hälsa och gemensamma aktiviteter på och utanför arbetsplatsen. Du får en fartfylld och stimulerande arbetsmiljö i Göteborgs kanske snyggaste kontor med havsutsikt.

INTRESSERAD?

Vad kul! Ansök senast den 28 juni, så återkommer vi till dig. Ansökningarna kommer att behandlas löpande, så ansök redan idag!

Har du funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta Sofia Brax, Chief HR and Sustainability Officer. Hon nås på telefonnummer 010 -161 00 00.

Vi se fram emot din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Collector är en digital nischbank som erbjuder nytänkande finanslösningar för privat- och företagskunder. Med snabbhet, flexibilitet och teknik i fokus utvecklar vi lösningar utifrån våra kunders behov. Verksamheten omfattar privatlån, kreditkort, betallösningar för e-handel och butik, factoring, företagskrediter, fastighetslån och sparkonton. Vår starka företagskultur, präglad av entreprenörskap, engagemang och etik har bidragit till en stark tillväxtresa. Collector AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
28 juni 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga