Compass Rekrytering & Utveckling AB · Publicerad 19 juni

Vill du arbeta med kvalitetsprodukter i ett framgångsrikt familjeägt bolag som i år firar 100 års jubileum?

Hedengren Security är en ledande leverantör av säkerhetsteknik med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. De är inne i en expansiv fas och vill nu förstärka den svenska organisationen med ytterligare kollegor inom Försäljning.

Som Regionansvarig säljare kommer du in i ett framgångsrikt företag med korta beslutsvägar. Kulturen i bolaget kännetecknas av trygghet, frihet och självständighet. Samtidigt är sammanhållningen tight kollegialt där man firar och uppmärksammar varandras framgångar.

Din roll
Du kommer att arbeta självständigt med att bearbeta din region. Ditt engagemang sträcker sig från att söka upp nya kunder till att utveckla ingångna affärer och affärsrelationer. Du utgår från Göteborg och ditt huvudsakliga distrikt är i linje Göteborg – Kalmar och söder ut. Som regionansvarig säljare i Göteborg har du ansvaret för regionen med allt vad det innebär.

Du kommer att få ansvar för hela säljprocessen och arbeta med alla intressenter i värdekedjan, ett mycket stimulerande och roligt säljarbete!

Du rapporterar till Region Manager Skandinavien.

Vi söker
Som person ser vi att du har ett eget driv och trivs med självständigt arbete. Du har ett utpräglat affärstänk och en vilja att göra affärer. Du gillar att ta initiativ i nya relationer samt att underhålla ditt och bolagets upparbetade kontaktnät.

Dina kunder kommer att vara såväl konsulter, elgrossister, elinstallatörer och slutkunder och därför är det viktigt att du förstår värdekedjan i branschen så att du bearbetar rätt personer vid rätt tillfällen. För att ha denna förståelse tror vi att du har en bakgrund inom el-tele/bygg eller erfarenhet från en liknande bransch.

Ansökan och mer information
I den här rekryteringen samarbetar Hedengren Security med Compass. Har du frågor om rollen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Hans Jansson 073-461 36 03 eller researchkonsult Annika Norberg 070-486 65 93.
Du söker via länken nedan och eftersom urvalet sker löpande så ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
12 aug
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager