Conmore Ingenjörsbyrå AB · Publicerad 11 okt

Vill du vara med och utveckla framtidens produkter och gillar du att hitta lösningar på tekniska problem? Är du redo att ta nästa steg i karriären och vara del av ett team som månar om individen? Då kan denna tjänst vara något för dig. Till vår verksamhet i Göteborgsregionen söker vi just nu en Java/Android utvecklare.

Vi på Conmore kan erbjuda en kreativ arbetsmiljö och spännande uppdrag hos olika kunder inom fordonsbranschen. Vi arbetar bland annat med olika infotainment system inom fordonsindustrin samt andra spännande kunder. Trygghet är något vi på Conmore håller högt, därför har vi enbart fasta anställningar och fasta löner. Uppdragen utförs ofta på plats hos slutkund där du kommer att arbeta tätt ihop med andra, vilket kräver en hög affärsmässighet och god kommunikationsförmåga på både svenska och engelska. Våra kunder är Sveriges mest attraktiva arbetsgivare.

Vi lägger mycket stor vikt vid personliga egenskaper såsom: engagemang, social kompetens och viljan av att utvecklas. Du är pedagogiskt lagd och trivs med att driva dina egna processer framåt. Vi tror på långsiktighet och att erbjuda våra konsulter en så pass bra anställning att man vill stanna på Conmore länge!

Vi tror att du matchar flera av följande:
  • Civil- eller högskoleingenjör inom relevant område såsom data, elektro eller mekatronik
  • Erfarenhet av modellbaserad mjukvaruutveckling
  • Java, C/C++
  • Erfarenhet av Linux
  • Minst 2 års erfarenhet
  • B-körkort
  • Erfarenhet av fordonsindustri är meriterande
  • Drivkraft och innovationsförmåga

För mer information om tjänsten:

Har du frågor om tjänsten går det bra att kontakta Fredrik Hansson 0707-51 14 72, fredrik.hansson@conmore.se

Conmore har aktivt jobbat med en strategi för sin annonsering och rekrytering och är inte intresserade av att bli kontaktade i detta syfte för extern hjälp.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Om Conmore

Vi erbjuder dig en trygghet, vi har enbart fast anställning med fast lön! Den enskildes harmoni och utveckling har en direkt koppling till Conmores framgångar.

Conmore har i mer än 25 år framgångsrikt levererat innovativa tekniklösningar till ett flertal spännande uppdragsgivare däribland de stora fordonstillverkarna i Västsverige. Vi erbjuder dig 120 medarbetare som arbetar med produktutveckling, mekanisk konstruktion, elektronik- och mjukvaruutveckling, teknisk projektledning, samt mekanisk provning och elektronik- och mjukvarutestning. Vi har vidare en avdelning mot processindustrin, främst mekanisk konstruktion av rörsystem och tryckbärande anordningar.

Conmore sätter dig i fokus. Det är viktigt för oss att du känner trygghet och trivs med arbetet och får stimulans att utvecklas i dina uppdrag. Detta ska uppnås dels genom tekniskt intressanta uppgifter och dels genom olika aktiviteter både i och utanför arbetet som stärker de sociala banden kollegor emellan.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga