Contaplus · Publicerad 26 sept

Gunnebo är en global leverantör av säkerhetslösningar inom områden som kontanthantering, värdeskåp och valv, tillträdeskontroll, elektronisk säkerhet och säkerhetstjänster. Gunnebo omsatte 2014 5.6 miljarder SEK och har 5700 anställda och har det globala huvudkontoret i Göteborg.

För Gunnebo AB:s räkning söker vi nu en koncenredovisningsekonom. Tjänsten kommer att tillsättas så snart som möjligt och är placerad på Gunnebo AB:s huvudkontor i Göteborg.

Rollen:
Du kommer att vara en nyckelperson i koncernekonomigruppen och rapportera till koncernredovisningschefen.

Ni är en grupp på fyra personer som tillsammans upprättar koncernbokslut vilket bland annat innebär konsolidering av koncernens legala och operativa månads-, kvartals- och årsbokslut. Vidare arbetar du med analys och uppföljning avseende den finansiella rapporteringen. Du förväntas också aktivt stödja koncernens bolag i redovisningsfrågor samt arbeta med att harmonisera redovisningen i koncernen.

Profil:
Du är civilekonom eller motsvarande med flera års erfarenhet av kvalificerad redovisning och koncernredovisning. Det är meriterande om du har erfarenhet av IFRS eller har arbetat med intern kontroll och vi ser positivt på om du har erfarenhet från revisionsbranschen. Erfarenhet av Cognos Controller eller annat koncernrapporteringssystem är meriterande.

Som person förväntar vi oss att du är självgående, driven och noggrann samt har en vilja att utvecklas inom koncernredovisningsområdet. Vi tror att du förstår dig på systemflöden och tycker det är kul med systemförbättringar. Du är en god kommunikatör och duktig på att lära ut. Dina insatser kommer att bidra till att koncernen kan fortsätta att växa med kvalitet och arbetsglädje. Vi hoppas också att du vill utvecklas med den roll som erbjuds.

Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka in din ansökan så snart som möjligt via www.contaplus.se. För frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta:
Heidi Bader; hbader@contaplus.se eller 0709-856337
Johan Frisén; jfrisen@contaplus.se eller 0706 226 200,
+ Läs mer om jobbet