Contaplus · Publicerad 24 sept

Till ett roligt uppdrag inom resebranschen söker vi en redovisningsekonom! Uppdraget, med start så snart som möjligt, sträcker sig 6 månader fram med möjlighet till framtida anställning. Uppdragets placering är centrala Göteborg och du kommer att ingå i en redovisningsgrupp bestående av 5 personer och rapportera till redovisningschefen.

Arbetsbeskrivning
Som redovisningsekonom kommer du att att ansvara för den löpande bokföringen för bolagets franchisebolag och ansvara för betalningar och avstämningar. Du kommer också ansvara för bokslut, moms- och arbetsgivardeklarationer samt att du i övrigt är med och bidrar till att utvecklinga och effektivisera bolagets rutiner och processer.

Erfarenhet
Vi söker dig som har någon typ av eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du känner dig trygg i dina arbetsuppgifter som redovisningsekonom och har goda kunskaper inom Excel.

Personliga kvalifikationer
För att lyckas i rollen är du självgående och utför dina arbetsuppgifter med stort engagemang och med positiv inställning. Du är en person som trivs med högt tempo och att vara en del av ett team.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan snarast, då vi arbetar med löpande urval och presentation för kund. Vid frågor, vänligen kontakta Lisa Andersson på 0729-828200 eller landersson@contaplus.se.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
29 nov
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi