Contaplus · Publicerad 20 okt

Engagerad Researcher – framtida rekryteringskonsult

Vill du vara med och utveckla ett företag, ett team, en bransch? Söker du personlig utveckling, vill göra karriär och i framtiden jobba som rekryterare? Om svaret är ja, då ska du läsa vidare om hur det är hos oss på Contaplus och vad vi kräver av varandra, för att vara bland de bästa på marknaden och samtidigt ha roligt på jobbet.

Ett stöttande team med gemensamma mål…

Vi tror på stort eget driv och personlig ansvarskänsla hos varje medarbetare. Vi som jobbar på Contaplus delar ett genuint engagemang för våra kunder och de aktuella uppdragen och vi arbetar tillsammans för att uppnå bästa möjliga resultat. Om det här är lika självklart för dig som för oss ska du läsa vidare.

Du kommer att stötta övriga teamet genom att primärt söka och selektera bland de kandidater som finns i vårt nätverk och samtidigt aktivt bidra till att vårt nätverk utökas och utvecklas. Vidare är du beredd att hjälpa till där det behövs för lyckade rekryteringar och kundernas bästa, men samtidigt för att du ska lära och utvecklas som person.

Vi söker en driven, engagerad och prestigelös kollega som vill bidra med sina kunskaper till teamet och våra samarbetspartners. Antingen har du precis avslutat dina studier med relevant inriktning eller så har du arbetat som researcher eller rekryteringsassistent ett par år. Oavsett vad är du affärsmässig, har ett stort eget driv och en positiv attityd som bidrar till en god stämning omkring dig.

… i en stimulerande miljö

Vi finns mitt i hjärtat av Göteborg och sitter i lokaler som är inredda för att trivas i. För oss är det viktigt att alla medarbetare vill vara med och påverka samt inspirera till utveckling. Vi erbjuder en professionell arbetsplats i en prestigelös atmosfär, med det uttalade målet att vara absolut bäst i branschen!

Känner du att vår verksamhet och våra värderingar tilltalar dig? Då ska du inte tveka att söka och berätta på vilket sätt du vill bidra till vår fortsatta framgång.

Nyfiken att veta mer?

Vi som jobbar på Contaplus hittar du på vår hemsida. För mer information om oss, tjänsten och bolaget så ringer du till vår VD Marcus Wigren, 0704-46 44 01 eller mejlar på mwigren@contaplus.se

Med dryga femton år på marknaden är vi idag ett av Västsveriges ledande rekryteringsföretag specialiserade inom ekonomi och finans. Vi söker nu en engagerad och driven researcher som vill ta del av det lilla bolagets stora fördelar.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
7 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal

Inga fler liknande jobb tillgängliga