Contaplus · Publicerad 21 okt

Stena Stål är en rikstäckande stålleverantör med ett brett sortiment av stålprodukter som balk, armering, rör, plåt, stångstål, rostfritt, aluminium, verktygsstål och legerat konstruktionsstål. Dessutom erbjuder vi slittning och klippning av tunn- och bandplåt från rulle. Stena Stål finns på ett tjugotal platser och är en del av Stena Metallkoncernen.
För mer info gå in på www.stenastal.se.


Contaplus söker för Stena Stål ABs räkning en Systemcontroller.

Tjänsten
Systemcontrollern har det övergripande ansvaret för den strategiska utvecklingen av Stena Stål ABs systemmiljö satt i relation till verksamhetens behov. Rollen innebär också att bemöta önskemål från verksamheten kring vidareutveckling och förbättringar i systemmiljön samt vara föredragande kring dessa i styrgruppen för systemfrågor. Systemcontrollern har många kontaktytor på företaget och förväntas ha mycket kommunikation med medarbetare både inom företaget och inom koncernen. Denna roll kommer att ha personalansvar för två medarbetare och rapportera till ekonomichef.

Profil och personlighet
Du har eftergymnasial utbildning eller motsvarande samt flerårig relevant erfarenhet. Du har ett stort systemtekniskt intresse och erfarenhet av att arbeta i en processorienterad verksamhet samt erfarenhet av att arbeta strategiskt med frågor som rör system och processer. Du har god erfarenhet av att arbeta med systemfrågor ur ett verksamhetsperspektiv och en förmåga att förstå verksamhetens behov. Erfarenhet av systemet AX Dynamics är starkt meriterande.

Du är affärsmässig och nyfiken med en vilja att förstå verksamheten och interaktionen mellan verksamhet och system. Du har en god kommunikativ förmåga och drivs av att nätverka och skapa goda relationer både internt och externt.

Tjänsten är placerad på Stena Stål ABs huvudkontor i Göteborg.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Mattias Larrieu; 0734-166016/ mlarrieu@contaplus.se eller Johan Frisén; 0706-226200/ jfrisen@contaplus.se.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga