Coor Service Management · Publicerad 2 sept 2019

Vi söker nu kontraktschef till en strategisk viktig kund inom fordonsindustrin. Kan du bidra med energi, innovation och struktur? Är du bra på att bygga starka team som överträffar kundens förväntan? Då kan detta vara rollen för dig!

Vår affär med kunden är en komplex och heltäckande leverans av tjänster inom Facility Management som omfattar både fastighetsservice och arbetsplatsservice. Tyngdpunkten i leveransen ligger i Göteborgsområdet där kundens huvudkontor och beställare är placerade. Det finns samtidigt mycket viktiga leveranser på ett antal andra orter runt om i landet. För leveransen på orterna ansvarar respektive sitechef, men tjänsten innebär ändå en del resor.

Din uppgift som kontraktschef är att utveckla och leda verksamheten, cheferna och medarbetarna, skapa en god kundrelation, leverera goda resultat och en högklassig service.

Ditt ansvar som kontraktschef kommer främst att bestå av:
  • Resultat-, budget- och kvalitetsansvar för kontraktets leveranser
  • Leda och organisera ledningsgruppsarbetet inom kontraktet genom att coacha och entusiasmera sitechefer, driftchefer och medarbetare
  • Övergripande personalansvar för samtliga anställda inom kontraktet och direkt personalansvar för sitechefer
  • Kund- och avtalsansvar avseende såväl befintliga som nya kunder. Ditt ansvar inkluderar även att bygga och utveckla både relationer och affärer
Du rapporterar till affärsenhetschefen och ingår i enhetens ledningsgrupp med placering i Göteborg.

Som person är du en förebild i ditt ledarskap, målinriktad och drivande samt har förmåga och intresse för att skapa och utveckla affärer och relationer. Du är strukturerad och analytisk i det du gör, med en vana att driva och planera ditt arbete självständigt. Vi ser att du har erfarenhet och kunskap i ekonomi, erfarenhet av arbete med affärs- eller verksamhetsutveckling är meriterande och kan komma väl till pass i rollen.

Vid frågor om tjänsten, kontakta affärsenhetschef Markus Danielson på 010-559 59 66.

Vi kommer att arbeta löpande med intervjuer så vänta inte med din ansökan.
Tillträde till tjänsten sker så snart som möjligt.
Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
30 sept 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Chefsbefattningar
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga