DAB Group AB · Publicerad 14 sept 2021

Regionchef - väst

Göteborg

Är du en driven entreprenör inom bygg & anläggning som vill vara med på vår spännande utveckling framåt?

Det har blivit dags för vår nuvarande regionchef att gå i pension, och nu har du chansen att ta över denna spännande roll. Som regionchef inom anläggningsarbeten för nyproduktion, underhåll och reparationer av projekt som t.ex. Älvsborgsbron erbjuds du en spännande tjänst i ett företag där du kommer att vara med och bidra till företagets utveckling framåt.

"Jag har arbetat hos DAB sedan 2005 och det jag värdesätter mest hos mina kollegor är den brokiga skara människor vi är. Vi kommer från olika bakgrunder med olika erfarenheter och egenskaper vilket skapar en trevlig dynamik.

Som min efterträdare kommer du att få vara direkt delaktig i att påverka våra pågående och kommande projekt. Vi är en öppen organisation, har korta beslutsvägar, präglas av en hög servicegrad och är lösningsorienterade. Som ledare trivs jag i den kultur som vi skapat där våra medarbetare har stort utrymme att vara med och påverka sin verksamhet.

Nu är DAB i en förändringsresa mot en komplett helhetsleverantör - varmt välkommen att bli en av oss!"

- Dan Aronsson, regionchef

Om tjänsten

Som regionchef kommer du att arbeta tätt tillsammans med bolagets VD och ledning, där du ansvarar för att:
  • utveckla regionens kunder och affärer
  • säkerställa att de olika verksamhetsdelarna har inkommande arbeten och hög beläggning
  • utveckla och stötta organisationen
  • entreprenaderna har god lönsamhet och kvalitet
  • genomföra större förhandlingar med kunder och leverantörer
  • samverka med övriga regioner i Sverige
I regionen finns det totalt 40 medarbetare inom tre verksamhetsområden; tätskikt, bro & anläggning och ett asfaltverk med specialisering för tillverkning av gjutasfalt.

Din bakgrund

Du har gedigen erfarenhet av att leda större anläggningsentreprenader mot Trafikverket och har genom åren utvecklats till att bli en uppskattad ledare med gott sinne för affärer. Du är etablerad i branschen och har ett starkt nätverk både bland kunder och entreprenörer. Som person är du utvecklingsorienterad, strategisk och får organisationen att samarbeta i projekten. Du har en relevant högskoleutbildning.

Vi erbjuder dig

En tjänst där du får stort inflytande i företagets utveckling framåt, och där du tillsammans med ledningen kommer att kunna påverka företaget med korta beslutsvägar.

Kontakt och ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Mattias Lyckberg, 0733-336080, på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
DAB är ett av Skandinaviens ledande företag inom tätskikt, gjutasfaltbeläggningar och betongrenoveringar på broar, p-däck samt andra betongkonstruktioner. Vi har drygt 200 medarbetare och utför arbeten i hela Sverige samt i Danmark och Norge. Våra kontor finns i Göteborg, Stockholm, Arbrå, Helsingborg, Köpenhamn och Oslo. Vår totala omsättning är ca 440 miljoner kronor.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
13 nov 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga