ENERCON Energy Converter AB · Publicerad 13 juli 2020

ENERCON söker nu en Regionchef till Region Mitt där du blir en nyckelperson i bolagets framtida utveckling. Du blir en del av en framgångsrik och internationell koncern inom förnybar energi som utvecklar och tillverkar unika produkter med teknik och innovation i absolut framkant.

ENERCON levererar vindkraftverk i världsklass - liksom den service vi levererar mot våra kunder. Som Regionchef ser du till att vi har motiverade och välutbildade servicetekniker som uppfyller såväl ENERCON´s som våra kunders höga krav på service, tillgänglighet och produktion.

Ansvarsområden
Som Regionchef har du det övergripande ansvaret för din region, du har personalansvar och arbetsmiljöansvar för ett 30-tal tekniker och ansvarar för rekrytering, utvecklings- och lönesamtal. Teknikerna är lokaliserade på 6 servicestationer i ett geografiskt område som innefattar Västra Götalands län med omnejd. Du ansvarar för att din region når uppsatta mål och arbetar nära med KPI: er, prestation samt budget.

Tjänsten innebär en del resande främst inom din region men även för regelbundna möten på vårt Nordiska huvudkontor i Malmö.

I samarbete med övriga Regionchefer i Sverige samt den Malmöbaserade planeringsavdelningen ansvarar ni tillsammans för att tillhandahålla våra kunder en hög tillgänglighet, service- och produktion på våra vindkraftverk.

Vem är du?
  • Vi söker dig som har erfarenhet av ledarskap sedan tidigare, gärna från teknikintensiva branscher eller yrken.
  • Du är en tydlig ledare och känner dig trygg i rollen att motivera och inspirera andra.
  • Vi vill att du delar vår övertygelse om att ett tydligt coachande och ödmjukt ledarskap ger motiverade medarbetare och skapar gemenskap.
  • Du trivs i en administrativ roll, men även dagar i fält förekommer då vi ser att du är en medveten ledare som vet vad vardagen innebär för dina tekniker.
  • Du är resultatorienterad, ser möjligheter och tycker om att arbeta målstyrt.
  • Även om du har många kontaktytor i bolaget måste du trivas med att arbeta självständigt och ha drivkraften att självständigt utveckla och förbättra din region.
  • Du har god samarbetsförmåga, är socialt kompetent och drivs av att arbeta med människor och teknik.
  • Du har B-körkort samt hanterar svenska och engelska flytande i både tal och skrift.
I din roll som Regionchef erbjuds du en bred och variationsrik tjänst med stor möjlighet att påverka och utveckla verksamheten. Du garanteras en fantastisk resa i din karriär med många intressanta utmaningar och stor handlingsfrihet.

Ansökan
Vi arbetar med löpande urval och ser därför fram emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31 augusti 2020.
Du bifogar CV och personligt brev genom att trycka på "Sök tjänst". Observera att vi tyvärr inte har möjlighet att hantera ansökningar via e-post.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta HR-koordinator Elina Lundquist på 0723-69 85 72, elina.lundquist@enercon.de eller Operations Manager David Breisel 0702-91 10 11, david.breisel@enercon.de

Anställningsomfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidareanställning som inleds med provanställning

Anställningsort: Flexibel inom Region Mitt.

Om ENERCON
Jorden har obegränsade resurser av sol, vind och vatten. Det är en av vår tids mest ansvarsfulla uppgifter att ta till vara dessa resurser i stor skala och vi har antagit denna utmaning. ENERCON är ett av de ledande vindkraftsföretagen i världen och sysselsätter drygt 15 000 anställda globalt med huvudkontor i Tyskland. Motiverad personal och kunder har bidragit till ENERCON´s globala framgång med produktionsanläggningar på tre kontinenter och marknadsrepresentation i över 40 länder.

ENERCON´s servicebolag, ENERCON Energy Converter AB, har sitt huvudkontor i Malmö och härifrån driver vi verksamheten i de nordiska länderna. Bolaget har totalt 19 servicestationer utspridda på strategiska platser i Norden och vi sysselsätter ca 150 medarbetare. För mer information om ENERCON läs på; www.enercon.de/en-en/
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Chefsbefattningar

Inga fler liknande jobb tillgängliga