Ecoride · Publicerad 7 okt 2021

Som vice vd arbetar du verksamhetsövergripande och med ett stort engagemang för den fortsatta utvecklingen av Ecoride till ett betydligt större bolag än det är idag. Ditt ansvar är att uppnå bättre ekonomistyrning i allt från order, inköp, produktion, lager och försäljning genom att upprätta styrdokument, prognoser och nyckeltal. Du blir en nyckelperson för att optimera och implementera strukturer, processer och rutiner. Du har nära dialog med produktionsenheten i Polen och medarbetarna i Kina för att optimera samarbetet och säkerställa inköp av komponenter med effektiv logistik och leveranssäkerhet. Du ansvarar för bolagets 70 medarbetare varav 6 är direktrapporterande. Med ditt ledarskap bidrar du starkt till att bygga en öppen och tillitsfull kultur där medarbetarna känner sig delaktiga.

För det här jobbet ser vi flera tänkbara roller som lämplig bakgrund: du kan ha arbetat som COO, vVD, CFO eller controller och med en akademisk examen i ekonomi som bas. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från producerande bolag med internationell verksamhet, gärna i tillväxtfas. Du är van att arbeta brett och verksamhetsnära och har insikter inom supply chain såsom kategori, sortiment eller inköp av komponenter. Du motiveras av att driva förändring och att skapa struktur genom att tänka nytt. Som ledare har du god förmåga att bygga team och kultur och du leder baserat på tillit. Vidare tror vi att du är en strategisk doer som är prestigelös, lyhörd och flexibel.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev på www.maquire.se senast den 24 oktober. Om du har frågor, kontakta Mia Roos 0723-28 22 53 eller Åse Torbjär Granath 076-338 87 97, ase@maquire.se.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sedan starten 2008 har vi på Ecoride haft glädjen att leverera tiotusentals elcyklar i Sverige och Norra Europa. Det har gjort oss och våra återförsäljare till elcykel-specialister. Specialister på att hjälpa dig välja rätt elcykel, och specialister på att hålla dem rullande. År in och år ut. När vi startade i Göteborg 2008 fanns knappt några elcyklar. Sedan dess har vi byggt fler än 50 000 elcyklar och vi finns nu representerade hos 200 återförsäljare, fördelade på fyra länder.

Just 2020 är ett speciellt år för oss. Vi gör en nylansering - med nya fina elcyklar, nytt uttryck, ny fabrik, ny energi men fortfarande med samma engagemang att utveckla de bästa cyklarna för den nordiska marknaden. I Göteborg sker all produktutveckling och i den nya fabriken i Gdansk i Polen testar, monterar, testarcyklar vi alla elcyklar. Elcyklar som gör livet enklare och planeten mer hållbar. Läs gärna mer på: www.ecoride.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
24 okt 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Chefsbefattningar

Inga fler liknande jobb tillgängliga