Elega OY · Publicerad 17 jan

Det går väldigt bra för Elega och vi söker nu därför Säljare i Göteborg. Elega Oy är ett rikstäckande företag specialiserat på köksluckbyten, marknadsledande inom branschen. Vi sysselsätter cirka 150 personer i Finland och Sverige. Vi har redan 60 000 nöjda kunder och 25 års erfarenhet inom branschen. Elega Oy förnyar sina kunders kök genom sin egenutvecklade personliga stil - genom att byta luckor. Elega Oy erbjuder sina kunder en hög standard av komplett service från design till installation. Vårt sortiment omfattar även badrumsmöbler och förvaringssystem.

Vi på Elega lyckas genom ett fint samarbete och en stark framåtanda. För rätt personer finns stora möjligheter att avancera vidare i företaget eftersom vi expanderar rejält.

Snabb, enkel och ekonomisk renovering av hemmet är ett växande fenomen, vilket gör att vi växer och behöver dig. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av försäljning - om du känner att du är bra på att få kontakt med medmänniskor så är du rätt person!

Attityd, iver och lust att lära sig ett nytt yrke är nyckelfaktorer för att lyckas hos oss. Vi utbildar folk från en rad olika yrken och branscher till köksspecialister och säljproffs. Du kommer att behöva använda ditt egna fordon i ditt arbete.

Vi erbjuder dig:
  • Ett spännande säljjobb med mycket frihet
  • En aktiv teamledare som stöder ditt arbete
  • Kundkontakter
  • Möjlighet till väldigt bra inkomst
  • En positiv och uppmuntrande arbetsmiljö, kunder och arbetskamrater, som värderar ditt arbete
  • Ett unikt servicekoncept - ett högkvalitativt och mångsidigt produktutbud
Vi förväntar oss av dig:
  • Rätt inställning till målmedvetet försäljningsarbete
  • Du är resultatorienterad, självgående, ansvarstagande och aktiv
  • Du har egen bil
Ring och be om mer information, och skicka ansökan!

Jani Katajamäki
Tel: 0738-174927
Mail: jani.katajamaki@elega.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Elega Oy är ett Finskt företag, specialiserat på inredning i hemmet och är marknadsledande i branschen. Vi sysselsätter omkring 150 personer i Finland och Sverige. Vi har 60 000 nöjda kunder och 25 års erfarenhet i branschen.

Vårt servicekoncept erbjuder dig att lyckas på en mycket hög nivå.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Elega OY tillgängliga