Entrematic · Publicerad 16 jan

Till vår kund Entrematic söker vi nu efter en engagerad Financial Business Partner redo att ta nästa steg i karriären. Entrematic ingår i Assa Abloy- koncernen som är en multinationell koncern inom lås-, säkerhet och dörrlösningar. Entrematic erbjuder några av marknadens starkaste varumärken med högkvalitativa produkter, såsom Crawford Villagarageportar, Normstahl Industriportar, samt grindautomatik.

Tjänsten är tänkt att inledas som ett konsultuppdrag via EQonomy/Wise Professionals men för rätt person kan det bli anställning direkt hos Entrematic. Uppdraget kommer att påbörjas enligt överenskommelse.

Ditt uppdrag
Till Entrematic söker vi nu en begåvad ekonom som kan stötta säljare och andra nyckelpersoner i organisationen med analys och insikt i finansiella frågor. Du kommer att ta ett helhetsgrepp om ekonomifunktionen och vara del av ett internationellt finansteam bestående av 12 personer globalt. På daglig basis sköter du löpande bokföring för den nordiska säljorganisationen och hanterar allt från kund- och leverantörsreskontra, bankavstämningar, moms och skatt. Vidare kommer du att arbeta med bokslutsarbete, koncernrapportering, analys- och budgetarbete. De system som tillämpas är affärssystemet M3 samt Hyperion som rapporteringsverktyg.

Din bakgrund
För att lyckas i denna roll behöver du känna dig trygg i det ekonomiska hantverket och samtidigt ha ett utbrett konsultativt mindset där du kan tillämpa din förmåga att kommunicera med olika typer av människor. Vi söker dig som kan hantera redovisningen som hantverk och förstå vikten av att ha tillförlitliga siffror att basera dina analyser på. Rollen kräver utmärkta affärs-, finansiella och kommersiella färdigheter och förmåga att bygga förtroende med olika typer av personer. Du bör även trivas i ett högt arbetstempo och gilla att vara del av en större koncern. Vi tror att du har arbetat några år med redovisning och rapportering och vill ta nästa steg i karriären mot en mer business-orienterad roll.

Du behöver kunna kommunicera flytande i såväl svenska som engelska och har du kunskap i fler språk så som tyska är detta meriterande. Vi ser positivt på erfarenhet från att ha arbetat i något av ovan nämnda system och rollen kräver också goda kunskaper i Excel.

När du blir en av oss
Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på EQonomy är rekryteringsspecialister inom ekonomi och finans. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö samt i Köpenhamn och är ett affärsområde inom Wise Professionals - rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Lisa Kayser (lisa.kayser@wise.se, 076-000 18 60) och konsultchef Alexandra Cederqvist (alexandra.cederqvist@wise.se, 073-521 65 60).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Entrematic är innovativt företag inom automatiska entrélösningar. Crawford är ett av de prestigefyllda varumärken som lyder under Entrematic, vilka producerar och levererar innovativa, automatiserade entrélösningar både på det privata området. Med en bred produktportfölj av portar och automatiserade lösningar och väl representerade återförsäljare, attraherar vi slutkonsumenterna genom ett starkt fokus på design, säkerhet, trygghet och bekvämlighet. Med varumärket Crawford erbjuder våra kunder ett heltäckande, komplett produktsortiment av villaportar. Den indirekta industriportsmarknaden bearbetar vi med produktvarumärket Normstahl. Vi förstår kundernas och fastighetsägarens behov och levererar produkter, lösningar samt support, som uppfyller och överträffar deras förväntningar. Vi erbjuder hög kvalitet och innovativa produkter, enastående rådgivning, support samt tekniskt kunnande.För mer info om Entrematic och våra varumärken: www.crawfordgarageportar.sewww.entrematic.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
22 jan
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom