EuroMaint Rail · Publicerad 17 jan

Gillar du produktion och planeringsarbete med högt tempo? Sök rollen som verkstadsplanerare till EuroMaint Rail i Göteborg!

Här får du arbeta i en miljö där du skall prioritera och styra produktion samt medarbetare på ett effektivt sätt utifrån hur dagen utvecklar sig, en väldigt spännande roll. Har du dessutom ett stort fordonsintresse, är nyfiken och hungrig på att utvecklas? Då är detta uppdraget för dig.

EuroMaint Rail erbjuder kvalificerat tågunderhåll för person- och godstrafik. Våra tjänster och produkter säkrar tillförlitligheten och livslängden för spårburna fordon så som motorvagnar (X2000) och personvagnar. Nu söker vi en verkstadsplanerare till produktionen i Olskroken. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande roll där du får möjligheten att arbeta tätt tillsammans med kompetenta kollegor och kunder. Vi arbetar ständigt med att förbättra och utveckla våra arbetssätt och ger dig också:
 • En arbetsplats där teknik och underhåll är i framkant
 • Ett företag med kunder i både Sverige och utomlands
 • En flexibel och dynamisk organisation som uppmuntrar nytänkande
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER
 • Ansvara för order från kund samt för vilket tåg som skall in för underhåll eller reparation
 • Ansvara för planeringsarbete kring att samordna personal, spårplatser och reparatörernas kompetens
 • Planera arbete för nyckeltal och avtal samt följa planeringsdirektiven ifrån den taktiska planeraren
 • Ansvara för kommunikationen och samarbetet mot produktionen likväl som kunden
 • Återkoppla prognoser på fordon och samordning om spårkrockar mellan fordonen
 • Beställa mot leverantörer
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Här får du delta i aktuella produktionsstyrningsmöten och du kommer rapportera till planeringschef för Affärsenhet SJ. På EuroMaint Rail Olskroken kommunicera du dagligen med de ca 40-tal reparatörer som ansvarar för reparation och underhåll av tåg för två fordonslag: personvagnar och X2000.

Du kommer att ha tre kollegor som arbetar i rollen som planerare och beredare där ni ansvarar för planeringsarbetet för produktionen inom affärsenheten SJ. Tjänsten är en heltidstjänst där arbetstiderna är förlagda mellan kl. 5.30-21.30, och du kommer att arbeta var tredje helg.

VEM ÄR DU?

Du som har en examen från en eftergymnasial utbildning med inriktning på logistik eller produktion kommer att ha goda förutsättningar för att axla rollen, alternativt flera års erfarenhet som lagledare där du har prioriterat och styrt produktion och medarbetare på ett effektivt sätt.

Har du även tidigare erfarenhet av planerings-, försörjnings-, och/eller logistikprocesser från en producerande verksamhet så kommer du snabbare komma in i dina arbetsuppgifter. I din roll kommer du att arbeta med att ta emot mycket information som du hanterar i MS Office och Excel, vi ser därför att du har god datavana och har erfarenhet av att arbetat i olika system tidigare. Som person är du:
 • Nyfiken, engagerad och intresserad av att utvecklas och lära dig mer
 • Noggrant i ditt arbetssätt och förstår vikten av att säkerställa att uppgifterna är korrekta
 • Flexibel och har ett lösningsorienterat arbetssätt
 • Självsäker och har lätt för att arbeta självständigt med god samarbetsförmåga
INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Om du har frågor om tjänsten, kontakta Martin Andersson på 031-761 22 21. För att söka jobbet, följ anvisad länk. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
28 jan
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Rekryteringen hanteras av
TNG

Inga fler liknande jobb tillgängliga