Everyday Consulting AB · Publicerad 2 juni 2020

Är du kreativ, social, & vill jobba hos Sveriges Bästa Arbetsgivare? Sök då tjänsten idag!

Vår kund
Vår kunds vision är att vara den absolut bästa arbetsgivaren för en skicklig och ambitiös IT-konsult. Därför lägger dem stor vikt vid dig då du är deras viktigaste tillgång. Vår kund är lyhörd & lyssnar till dig. Dessutom älskar dem tech, teambuilding och framförallt: att ha kul tillsammans!

Vem är du?
Som frontendutvecklare hos vår kund kombinerar du form och estetik med snygg och testbar kod, självfallet med användaren i fokus. JavaScript sitter i ryggmärgen, du kan manipulera DOM:en utan jQuery och att jobba med moderna byggverktyg känns självklart för dig. Dessutom har du naturligtvis koll på HTML/CSS, webbstandards, mobil utveckling och ditt defaultläge är att jobba agilt. Du är intresserad av det som trendar just nu (exempelvis React, Vue.js, Angular, Node.js, TypeScript och Continuous Delivery).

Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet efter dina studier från något tekniskt universitet. Sannolikt är du systemvetare eller ingenjör. Viktigast är dock att du är en person som trivs i konsultrollen.

Erbjudandet
Hos vår kund får du roliga uppdrag som du själv är med och styr över. Kompetensutveckling öser vi över dig och den är naturligtvis betald och individuell. Du får passionerade kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap, och vill lära sig av dig. Fast lön & marknadens bästa förmånspaket.

Villkor
Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: 08:00-17:00
Omfattning: Heltid, 100%

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att du kommer bli direkt anställd hos kund.

Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonsdatum. Sök idag!
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga