Ework Group AB · Publicerad 19 mars

På uppdrag av Ework Group söker Jerrie en lagspelande säljare som älskar att överträffa mål och lyckas tillsammans. Ework har en stark entreprenörsmässig företagskultur. Den visar sig i att de strävar efter att ha en ledande, innovativ roll på marknaden där medarbetarna är stolta över att vara en del av företaget.

Som säljare på Ework arbetar du med:
  • Försäljning av konsultlösningar inom olika områden, med tyngd på IT, management och teknik
  • Att utveckla affären, vilket innebär att du är mycket ute på möten hos kund
  • Att skapa förståelse för kundens verksamhet, presentera Eworks erbjudande samt förhandla priser och avtal
  • Att skapa relationer främst via personliga möten men också via telefon, besvara mail samt dokumentera ditt arbete
  • Att rapportera och analysera ditt individuella resultat på månadsbasis, men mäts och belönas alltid i grupp
Eworks värderingar, angelägen, uppmärksam och professionell, genomsyrar företaget och vägleder dig i ditt arbete.

Vi söker nu dig som har arbetat några år med försäljning och har vana av att både boka möten över telefon och vara ute hos kund. Ett intresse av IT/teknik är klart meriterande, med fördel har du tidigare erfarenhet från IT/teknikbolag eller utbildning inom området. För rollen behöver du körkort och gärna tillgång till egen bil. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Vi tror att du har ett stort driv, nyfikenhet, tävlingsanda samt uthållighet utöver det vanliga. Du har förmågan att anpassa dig utefter vem du möter och är tydlig i din kommunikation. Du är omtänksam och angelägen att hitta långsiktiga lösningar och trivs i en miljö där man stöttar varandra och lyckas tillsammans. Har du vana av att engagera dig inom idrotten och trivs med att sträva emot högt definierade mål samt skapa tydliga delmål, då kan detta vara rätt roll för dig!

Ework erbjuder en möjlighet att vara med att utveckla och utvecklas tillsammans med företaget och vara en viktig spelare i att skapa nya affärsmöjligheter i Göteborgsområdet. Vill du bli en del av den moderna arbetskraften? Varmt välkommen med ditt CV och personliga brev via www.jerrie.se. Urval och intervjuer sker löpande. För frågor, kontakta gärna rekryteringskonsult Maria Nilzon 0763-935340.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Ework Group AB har sedan starten 2000 lett en utveckling som stöpt om den nordiska konsultmarknaden. Ework är en ledande oberoende konsultleverantör i Nordeuropa med fokus på IT, telekom, teknik och affärsutveckling. Utan anställda konsulter kan Ework på ett oberoende sätt matcha varje uppdrag med rätt konsult från hela marknaden. Idag finns de i Sverige, Danmark, Norge, Finland och Polen, med huvudkontoret i Stockholm.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
25 mars
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Rekryteringen hanteras av
Jerrie AB

Inga fler liknande jobb tillgängliga