Försvarsmakten · Publicerad Igår 11:17

Amfibieförbanden förbereder för en tillväxt på västkusten.

Befattningen erbjuder
Vill du ha ett utmanade och omväxlande jobb i skärgårdsmiljö där din fysiska såväl som pysiska förmåga regelbundet sätts på prov? Ett jobb där lagarbete och självdisciplin är en förutsättning för framgång, oavsett vart längst Sveriges kust vi löser uppgift? Sök då tjänsten som kvartermästare på amfibiebekämpningskompaniet!

Om enheten
Amfibiebekämpningskompaniet är en del av amfibiebataljonen i Göteborg och är under uppbyggnad. Huvudtjänst för kompaniet är att bekämpa mål med robot och minor. Stridsbåten nyttjas för sjunkbombsfällning, strid samt taktiska förflyttningar av personal i alla siktförhållanden och hotnivåer. Många av bekämpningskompaniets uppgifter är mycket krävande varför särskilda krav ställs på kompaniets personal.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som kvartermästare på amfibiebekämpningskommpaniet är du ansvarig för att:
 • Planera, leda och följa upp logistiken på kompaniet
 • Stötta kompaniet i logistiska frågor
 • Samverka med sidoförband och civila leverantörer avseende resursutnyttjande
Du kommer jobba i nära samarbete med teknisk chef kompani då det finns många frågor som rör både logistik och teknik. Du kommer behöva skapa dig en god förståelse för logistik inom amfibiesystemet och dess delfunktioner. Tjänsten innebär mycket ansvar liksom mycket frihet.

Kvalifikationer
 • Officer/specialistofficer
 • Tidigare jobbat inom logistik
 • Körkort B
Meriterande
 • Genomfört GK amfibie
 • Tidigare jobbat som chef inom logistik
 • Körkort C / CE
 • Utbildning i systemen IOR, LIFT, PRIO och RSF
Personliga egenskaper
Vi söker dig som är strukturerad, lösningsorienterad och har förmåga att jobba långsiktigt. För att uppnå framgång inom den logistiska tjänsten så krävs det ett sinne för ordning och reda. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
Heltidsanställning.
Arbetsort Göteborg.
Fyskrav enligt FM FysS.
Tillträdesdatum snarast eller enligt överrenskommelse.
Individuell lönesättning tillämpas.

Om du anses lämplig så kommer du kallas till tester. Testerna består utav fystester i form av step-up med ryggsäck, multitest och fälttest samt intervjuer i form av anställningsintervju och säkerhetsprövningsintervju.

Information om rekryteringsprocessen
Ytterligare upplysningar tjänsterna och rekryteringsprocessen ges av
Lt Henning
Personalofficer
070-1494389
amf1-amfbatgbg-rekrytering@mil.se

Facklig företrädare
Johan Dahlgren
070-5817085
johan.dahlgren@mil.se

Ansökan
Med ansökan ska finnas:
 • CV med referenser
 • Personligt brev
 • Kopior på intyg och betyg från utbildningar och kurser som du framhäver i CV
Välkommen med din ansökan senast 2020-05-10.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Amfibieregementet verkar där vatten möter land och fungerar som länken mellan sjö- och arméstridskrafter. Snabbgående stridsbåtar och svävare gör att förbandet är lättrörligt. Våra vapensystem gör att vi kan verka i fyra dimensioner: på och under vattenytan, i luften och på marken. Därmed kan vi utöva kontroll över kustområden.

Förbandet utbildar amfibiesoldater, kustjägare, sjömän och officerare inom åtskilliga huvudtjänster. Våra krigsförband omfattar Andra amfibiebataljonen, 17:e bevakningsbåtkompaniet och 132:a säkerhetskompani sjö. Förbandet är baserat i Haninge (Berga) och i Göteborg.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga