First Rent A Car AB · Publicerad 6 juli

Söker du ett jobb med stora variationer i arbetsuppgifterna? Är du lösningsorienterad, älskar att ge service och är en fena på att hantera stressiga situationer? Då kan tjänsten som biluthyrare/bilvårdare på Hertz vara drömjobbet för just dig!

Om tjänsten

Vi letar nu efter biluthyrare/bilvårdare till Hertz uthyrningskontor i Göteborg city. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med dina kollegor där ni tillsammans axlar ansvaret för den dagliga driften på uthyrningskontoret. I rollen ingår ansvar för både biluthyrningen samt för bilvård vilket skapar en stor variation i arbetet där ingen dag är den andra lik.

Tjänsten är på heltid, tillsvidare, med start i augusti/september. Arbetstiderna är antingen förlagda mellan kl 6-15 eller kl 11-20, helgjobb förekommer ca en gång per månad.

Några typiska arbetsuppgifter
 • Besvara bokningsförfrågningar från kunder, via telefon, mejl och fysiska möten
 • Hantera uthyrning av bilar och upprätta avtal
 • Besiktiga eventuella skador på bilar efter en uthyrningsperiod
 • Iordningsställande av bilar
 • Daglig planering och koordinering av tillgängliga bilar
 • Hämta bilar från tvätt samt verkstäder
 • Leverera ersättningsbilar till kunder i Göteborgsområdet
I din roll som biluthyrare/bilvårdare kommer du att spela en viktig roll i kundupplevelsen på uthyrningskontoret. Tillsammans med kollegorna på stationen arbetar ni som ett lag för att säkra kundnöjdheten och servicenivån. Alla arbetar med varierande arbetsuppgifter och ni kommunicerar och samarbetar för att lösa de utmaningar som dyker upp.

Mer om dig - vår nya biluthyrare/bilvårdare

Vi letar efter en person som har rätt inställning och attityd. Du gillar att ge service i världsklass och att jobba i lag. Det är ett stort plus om du har tidigare erfarenhet från serviceyrke och/eller försäljning, men det är inget krav. Det viktigaste är att du är lösningsorienterad och att du är glad och positiv! Förutom att du är flytande i svenska måste du behärska det engelska språket obehindrat. Körkort för både manuell och automatlåda är ett krav.

Kort om Hertz och vad de kan erbjuda dig

Hertz är ett internationellt bolag, världsledande inom biluthyrning. Bolaget finns i över 150 länder med 7500 uthyrningskontor och ca 25 000 anställda. I Sverige finns Hertz representerade på drygt 125 orter och de senaste åren har man öppnat i snitt ett nytt uthyrningskontor i månaden.

För dig som ny medarbetare inom Hertz finns goda möjligheter till karriärutveckling. Du får en gedigen introduktion i både arbete och företaget samt förmåner enligt nedan.
 • Marknadsmässig lön
 • 25 dagar betald semester
 • Friskvårdsbidrag
 • Kollektivavtal med Unionen
 • Utvecklingsmöjligheter internt
Övertygad än?

Välkommen att skicka in din ansökan. Vi kommer att behandla ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Första rundan av intervjuer kommer att ske med hjälp av videoverktyget Rec.Right.

I den här rekryteringsprocessen tar vi hjälp av Barona. Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Sara Stecksén, rekryterare på Barona | sara.stecksen@barona.se

Barona är ett internationellt företag med kontor i Finland, Norge, Polen, Spanien, Ryssland och Estland. I Sverige finns vi i Stockholm och Göteborg. Vi har över 15 års erfarenhet inom bemanning och rekrytering. Ända sedan starten, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterade och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.

Läs mer här: http://barona.se/om-oss/

Sökord

Barona; Bemanning; Rekrytering; Konsult; Uppdrag; Kund; Barona Sweden; Barona Group; Jobb; Arbete; Klient; Samarbetspartner; Internationell; Biluthyrare; Bilvårdare; Hertz; Service; Servicejobb; Jobb; Bil; Bilar; Kundservice; Servcieyrke
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
14 aug
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
4
Underkategori
Serviceyrken
Rekryteringen hanteras av
Barona Human Resource Services