Fjäråskupan AB · Publicerad 6 apr 2021

Om tjänsten
Vill du arbeta i ett framgångsrikt företag med snygga och skräddarsydda produkter, samt bidra till fortsatt tillväxt och bolagsutveckling? Vi söker nu en engagerad person som vill arbeta i en bred roll med redovisningsansvar och controllerinriktade aktiviteter. Du ansvarar för den interna uppföljningen och den övergripande analysen. Du bidrar med och utvecklar ekonomistyrningen och skapar struktur i takt med att du växer in i din roll. Tjänsten växlar mellan operativt redovisningsarbete och strategiska verksamhetsnära frågeställningar. Initialt kommer det bli främst fokus på att hantera de operativa arbetsuppgifterna, men längre fram mer och mer åt det strategiska.

Arbetsuppgifter
  • Ansvar för redovisning, moms och skatter
  • Månads- och årsbokslut
  • Koncernrapportering
  • Hantering av leverantörsfakturor och betalningar
  • Delaktig i budgetarbetet
  • Framtagande av prognoser och controllerinriktade aktiviteter med kontinuerligt analysarbete av verksamhet samt kommande strategier och planer
  • Delta i arbetet med ständiga förbättringar för att öka lönsamhet och effektivitet
  • Analys av befintlig kundstock
  • Lönehantering
Vi söker dig som
Troligen är du civilekonom eller motsvarande med några års relevant arbetslivserfarenhet, gärna inom revision från någon av de större revisionsbyråerna. Du har goda kunskaper inom redovisning, samt kvalificerade kunskaper i Excel och vi ser det som meriterande om du arbetat med koncernrapportering. Du ser lösningar och möjligheter och är en nyfiken problemlösare. Det är viktigt att vara självständig, analytisk, noggrann och strukturerad. Rätt person uppskattar ett arbete i en prestigelös miljö med varierande arbetsuppgifter och möjlighet att påverka tjänstens innehåll.


Ansökan

Känner du igen dig i beskrivningen är du välkommen att söka via jerrie.se senast den 26 april, men gärna omgående. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Vid frågor kontakta gärna Erik Hjortsjö, 0762-23 70 36 eller Helena Bruman, 0735-40 52 62.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Från norr till söder, öster till väster - Ända sedan 1989 har våra köksfläktar bevittnat allt från kulinariska mästerverk till helt vanlig vardagsmat i kök runtom i Sverige. Varje Fjäråskupa är unik och har en egen historia att berätta. Den börjar med design, ambitionen att skapa en kupa som sticker ut i ditt kök. Den fortsätter med svenskt hantverk, hårt arbete som mynnar ut i en handgjord produkt av hög kvalitet. Fjäråskupan är en historia från papper till plåt. En historia värd att berättas men även en historia värd att utveckla. Väl på plats i ditt kök blir kupan en tyst betraktare i hemmets hjärta, redo att assistera dig när du skriver din egen. Fjäråskupan erbjuder svensktillverkade produkter med tillverkning och huvudkontor i Torslanda strax utanför Göteborg. Ambitionen är att bli Europas ledande leverantör av köksfläktar.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
26 apr 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi

Inga fler liknande jobb tillgängliga