Flexlife Konsulting · Publicerad 17 sept

Om oss

Flexlife Konsulting är en del av Tranpenad koncernen. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom områdena kontor & ekonomi, sälj & marknad samt logistik. Vi bemannar dagligen i regionerna kring Göteborg, Stockholm, Trollhättan och Jönköping. Vi på Flexlife Konsulting är kollektivavtalsanslutna och kvalitets-, miljöcertifierade.

Som konsult hos oss blir du en del av vår bemanningsstyrka och får en unik möjlighet att på kort tid utöka din arbetslivserfarenhet och ditt professionella kontaktnät. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!

Om tjänsten

Vi söker en montör med elvana till produktion för kunds räkning. Vi söker dig med gymnasial utbildning med inriktning mot el/teknik eller motsvarande yrkeserfarenhet. Det dagliga arbetet kommer att bestå av att montera och löda mindre komponenter på fjärrkontroller.
Du kommer arbeta utifrån givna elscheman och instruktioner. Arbetet ställer höga krav på noggrannhet, kvalitetsmedvetenhet samt hög disciplin då du hela tiden kommer arbeta mot uppsatta deadlines. Du kommer vara en del av ett mindre team där samarbete och vikten av kommunikation står i centrum.

Din profil

Du som söker har ett brinnande intresse och en nyfikenhet för elektronik. Som person är du noggrann, initiativtagande och vill alltid leverera på högsta nivå. Du är fingerfärdig, händig och teknisk lagd. Vidare är du lösningsbenägen och drivs av att hitta nya vägar i ditt arbete. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Du vill vara med och bidra till ett gott arbetsklimat, tycker att det är viktigt att trivas. Kanske är du i början av din karriär, vill lära dig mer och utvecklas inom området?

Meriterande:
Lödcertifikat
Erfarenhet av programmet Illustrator
B körkort och tillgång till bil

Arbetstider och övriga villkor

Omfattning: Heltid, dagtid.
Placering: Göteborg
Lön: Marknadsmässig
Tillträde: Omgående start

Ansökan

Urval och intervjuer kommer ske löpande, så tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
9 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Montör
Rekryteringen hanteras av
Tranpenad AB

Inga fler liknande jobb tillgängliga