Flexlink · Publicerad 23 apr 2021

Nu söker vi en driven och affärsmässig projektledare med en god teknisk förståelse till globala Flexlink. En perfekt möjlighet för dig som är junior men på något sätt arbetat med projektledning och vill fortsätta inom det spåret. Här finns möjlighet att både växa som person men också i sin yrkesroll då Flexlink är i en transformativ och spännande fas! Ansök redan idag då vi tillämpar löpande urval.

OM TJÄNSTEN:
Friday söker för Flexlinks räkning en affärsdriven och relationsbyggande projektledare med ett tekniskt intresse. Du kommer ingå i teamet som har det yttersta säljansvaret gentemot norden. Teamet arbetar mot norden där Sverige är deras största kund, Finland på en andra plats och därefter kommer Norge och Danmark. Flexlink är i en transformativ fas där teamet går från att göra allting från försäljning till slutleverans och support till att vilja centralisera många funktioner. I och med denna förändring söker Flexlink en entreprenöriell projektledare som inte ser det som en nackdel att inte alla delar är på plats rent strukturmässigt, utan som ser det mer som en rolig utmaning. Här finns all möjlighet för dig som junior att utvecklas internt i bolaget genom att vara med på resan att forma nya rutiner och riktlinjer kring arbetssättet.

I och med din tekniska bakgrund har du lätt för att förstå kundernas behov och ge värdefull feedback. Du drivs av att bygga och upprätthålla långa relationer för att alltid göra kunden nöjd. Vidare trivs du i en internationell miljö där man ena stunden kan prata med en kund i Finland för att sedan prata med en kollega i Polen. Därmed krävs det att du är bekväm i både svenskan och engelskan. Projektet du kommer ansvara för är av olika karaktär, desto varmare i kläderna du blir desto mer komplexa projekt kommer du ansvara för. När teamet tar vid projekten har kunden redan köpt produkten. Din uppgift blir att se till att tidsplan och budget hålls.

ARBETSUPPGIFTER:
 • Upprätthålla och utveckla kundrelationer genom projektet, kunder kan vara externa eller interna.
 • Hålla kundkontakten under hela projektfasen oavsett vilket steg i processen det är.
 • Ansvara för design och funktionalitet, realiserad och levererad enligt schema och kostnad.
 • Teknisk ledning för realisering / anpassning av design och funktionalitet i projektfasen
VI SÖKER DIG SOM:
 • Har en kandidat- eller masterutbildning inom maskinteknik eller liknande.
 • På något sätt har erfarenhet från att driva projekt, från sommarjobb eller extraarbete.
 • Är strukturerad och förstår värdet av att hålla deadlines för att upprätthålla god relation med kund.
 • Trivs med att ha många interna och externa kontaktytor innanför och utanför Sveriges gränser.
 • Är obehindrad i det svenska och engelska språket då båda används i det dagliga arbetet.
Det är meriterande om du har:
 • Arbetat i en liknande roll tidigare.
 • Erfarenhet av branschen.
Stort vikt kommer att läggas vid personligheten och vi tror att du som söker har ett stort driv och en vilja att utvecklas i tjänsten och på FlexLink. Som person är du strukturerad, noggrann och riven. Du har inga problem att ta kontakt med nya personer eller behålla goda och långsiktiga relationer med befintliga kunder. Samtidigt som du är strukturerad och förstår värdet av god projektledning har du förståelsen för att Flexlink är i en utvecklingsfas där alla rutiner inte än är satta. Det är positivt om du har ett extra intresse för den delen och ser det som en rolig utmaning att "styra upp" det som behövs förbättras internt på bolaget.

OM KUNDFÖRETAGET:
FlexLink is a world-class factory automation expert. Working closely with global customers, we provide innovative, automated solutions to produce goods smarter, safer and at lower operating costs.Headquartered in Gothenburg, Sweden, FlexLink has operating units in 31 countries and is represented in more than 60. In 2017, FlexLink had 1116 employees and a turnover of SEK 2,536 million / € 265 million. We are proud to be a Certified Employer via Karriärföretagen 2018. FlexLink is part of Coesia, an innovation based Group consisting of 18 companies specialized in automated machinery and industrial process solutions. For 2017, the Coesia Group had a turnover of € 1,586 million and about 7,000 employees. Vill du läsa mer om bolaget? Klicka här.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du efter 6-12 månader blir direktanställd hos kunden.

ÖVRIG INFORMATION:
 • Omfattning: Heltid, långsiktigt
 • Start: maj eller i juni efter examen
 • Placering: Gamlestaden, Göteborg
 • Kontaktperson: Gabriella Bergström, gabriella@friday.se
 • Lön: Fast månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
16 juni 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga