Frej Jonsson & Co AB · Publicerad Igår 00:00

Oazo befinner sig i en expansiv fas med ett nytt varuhuskoncept som innefattar nya butiksetableringar och ny webbplattform dom kommande åren. Som ett steg i detta söker vi butikssäljare till vårt varuhus i Göteborg som vill vara med på denna spännande resa.

Vem är du?

Vi söker en serviceinriktad och förtroendeingivande person som alltid sätter kunden i fokus. Du har ett gott ordningssinne och en god samarbetsförmåga. Du är även driftig och inte rädd för att ta i när det behövs. Du trivs med att arbeta i en snabbrörlig miljö och du förväntas bidra till en positiv och utvecklande atmosfär. Du har erfarenhet av butiksförsäljning där du skapar goda kundrelationer och har vana av att stå i kassan samt arbeta med dator som redskap.

Arbetsuppgifter

Dina främsta arbetsuppgifter är sälja badrumsinredning med allt som hör där till vilket bl.a. innebär kassaarbete, hjälpa kunder med goda råd vid val och användning av olika produkter och varuplock. Som butikssäljare är det viktigt att leverera en hög servicenivå då du är ansiktet utåt mot våra kunder, du kommer aktivt att driva försäljning genom att alltid ge bästa möjliga kundservice i det personliga bemötandet och även ha ansvar för en egen avdelning. Det finns möjlighet till utbildning i att rita badrum i 3D.

Formell kompetens

Vi ser att du har en gymnasieutbildning, säljutbildning eller motsvarande kunskap genom arbetslivserfarenhet från sälj- och serviceyrket. God kassa- och datavana. Det är meriterande om du har kunskaper inom branschen.

Personliga egenskaper

Du bör vara stresstålig, strukturerad, serviceinriktad och våga ta egna initiativ. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansökan

Tjänsterna är tillsvidare samt ett vikariat på ett år och avser 100%. Tillträde sker efter överenskommelse. Du söker tjänsten genom att klicka på ”sök tjänst”. Vi tar inte emot ansökningar per e-post. Senast den 30 oktober 2017 vill vi ha in din ansökan.

Har du frågor om tjänsten besvaras dessa gärna av vår butikschef Ingela Ekgrund via e-post ingela.ekgrund@oazo.se

Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval. Tjänsten kan alltså komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Frej Jonsson som grundades 1967 är en specialiserad återförsäljare inom badrum, vvs och kakel. Och har sedan starten utvecklat sin verksamhet mot konsument och företag. Vi har för närvarande två varuhus och öppnar under vintern 17/18 vårt tredje i Örebro. Bolaget omsätter idag ca 90MSEK och har 25 anställda.

Läs mer på frejjonsson.se eller oazo.se

Sökord: Butikssäljare, Badrum, Badrumsinredning, Inredning, Kakel
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
5 nov
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Butik

Inga fler liknande jobb tillgängliga