Frej Jonsson & Co AB · Publicerad 13 sept

Frej Jonsson erbjuder dig en utvecklande tjänst i ett framgångsrikt företag som nu fortsätter sin offensiva satsning för framtiden. Du erbjuds en roll i en spännande miljö med möjlighet till utveckling! Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid

Vem är du?
Vi söker en serviceinriktad och förtroendeingivande person som alltid sätter kunden i fokus. Du har ett gott ordningssinne och en god samarbetsförmåga. Du är även driftig och inte rädd för att ta i när det behövs. Du trivs med att arbeta i en snabbrörlig miljö och du förväntas bidra till en positiv och utvecklande atmosfär. Du har erfarenhet av butiksförsäljning där du skapar goda kundrelationer och har vana av att stå i kassan samt arbeta med dator som redskap.

SITTER DU INNE MED DENNA KOMPETENS, DÅ ÄR DU PERSONEN FÖR OSS!

Arbetsuppgifter
Dina främsta arbetsuppgifter är sälja badrumsinredning med all som hör där till vilket bl.a. innebär kassaarbete, hjälpa kunder med goda råd vid val och användning av olika produkter och varuplock. Som butikssäljare är det viktigt att leverera en hög servicenivå då du är ansiktet utåt mot våra kunder, du kommer aktivt att driva försäljning genom att alltid ge bästa möjliga kundservice i det personliga bemötandet och även ha ansvar för en egen avdelning. Det finns möjlighet att kunna få upplärning i att rita badrum i 3D.

Formell kompetens
Vi ser att du har en gymnasieutbildning, säljutbildning eller motsvarande kunskap genom arbetslivserfarenhet från sälj- och serviceyrket. God Kassa/Datavana. Det är meriterande om du har kunskaper inom branschen.

Personliga egenskaper
Du bör vara stresstålig, strukturerad, serviceinriktad och våga ta egna initiativ.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansökan
Passar du in på ovan profil vill vi gärna komma i kontakt med dig! Vi ser gärna att du ansöker snarast, dock senast 2016-10-04. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag! Du söker genom att klicka på ”sök tjänst”. Vi tar inte emot ansökningar per e-post.

Eventuella frågor kring tjänsten besvaras via e-post av vår butikschef Ingela Ekgrund, ingela.ekgrund@frejjonsson.se

Om Frej Jonsson
Frej Jonsson som grundades 1967 är en specialiserad återförsäljare inom badrum, vvs och kakel och har sedan starten utvecklat sin verksamhet i en konsument och en grossist del. Vår badrumsutställning är en av nordens främsta och omfattar ca 3000m2. Bolaget omsätter ca 100 MSEK och har ca 25 anställda. Läs mer på frejjonsson.se

Sökord: Butikssäljare, Badrum, Badrumsinredning, Inredning
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga